Elflnaaa Kızlar bebeğim 3 aylık oldu ama gündüzleri kucakta memede uyumak istiyor yerine koyunca uyanıyor ve uykuya zor geçiyor sürekli yatak odasına uyku için git uyumasın geri gel bu döngü çok yoruyor düzelir mi bu uyku sorunu
Melekhnm Elflnaaa bence çocuklar tek uykuya düştüğü zamanlar çok daha kolay oluyur uykularının düzeni ben 3 aydan beri hep dikkat ettim ama genede tek uykuya geçince düzeldi destekleri de o zamanlar kesmeye başladım ama sallamazdım zateb bne
Yagmur988 Elflnaaa Bizim uyku düzeni 4. Ayına girince düzeldi resmen normalde bu ayda uyku gerilmesi vs olur diye okudum ama bizimki düzeldi vallahi darısı sizin başınıza
Elflnaaa ayazbebek_0 zaten en sevmediğim şey uyutmak uyumuyor anam memeden çekince uyanıyor kafayı yiyor insan vala zman harcıyorum günümüz hep böyle geçiyor
Yagmur988 Melekhnm 3 aylık bebeğe tek uyku yetmez dedi doktor bize gündüzde iki defa uyuması gerekmiş
Elflnaaa Yagmur988 ay inşallah ya hem bebeğim için hem benim için zor bir durum bilirsiniz sizde günde kaç kez uyuyor sizin bebiş ve saatini biliyor mu
Melekhnm Yagmur988 hayır şiödi için demedim asla 3 aylık bebek 4 kez bile uyur gündüz yAni dedim ki şimdi canını sıkma ilerleyen zamanlarda zateb düzelir tek uyku döneminde daha iyi oluyorlar Buda 15 aylara denk geliyor
Melekhnm Yagmur988 bu tavşan ulus diue bi kadın war eğitimci ben ondan çok yarar gördüm bi bak sayfasına çocuğun aylarına göre paylaşımları war
Yagmur988 Elflnaaa 7 de uyanıyo normalde 8.5 9 arası ilk uykusuna yatiyoo 1 saat öyle uyuyo 12 de öyle uykusuna yatar 3.5 4 gibi uyanır 7 engec 8de gece uyjusna geçer