Canim anneler,5.6.aylarda uyku düzeni beklemeniz baştan hata. Diş donemine giriyor en basta bebek.Dış uykulari çok etkiliyor. Etini koparircasina aglardi kizim uykusunda doktor dis dedi.
İlk anneligim benimde bende kızımla öğreniyorum çoğu şeyi. Bende sizin gibi o aylarda çok zorlaniykrdum o yüzden sizleri çok iyi anlıyorum. Ama inanin büyüdükçe yavaş yavaş duzeliyor. 10. Aydayiz daha yeni uyku sureleri uzamaya başladı geceleri 10 kere uyaniyorsa 5 kere uyanmaya başladı. Sallanarak veya emerek uyuyor bu arada. Uyku eğitimi bende düşündüm bi ara ama uzun araştırmalar sonunda yablis olduğuna karar verdim. Yinede bir gece artık yeter bende uyumak istiyorum dedim ve öğrendiklerimi uygulamaya başladım. Uygulama esnasında anladım ki bebeğim guvende olduğunu bilmek istiyor. Kokuma,sicakligima ihtiyaç duyuyor o gün kapattım eğitim defterini. Demem o ki hepsi geçecek azala azala bence birwz daha sabredin. Uyku ogrenilen birşey degildir bence heleki bebekken.bir bebekten yetişkin gibi uyumasini beklemek hata ve bencilce bence. En iyisini siz bilirsiniz yinede bebeginiz için 🤗