Fusunf Lastsummerr ah be değer mi hiç çok üzüldüm😔 Allah rahmet eylesin Allah sizlere sabır versin inşallah
Lastsummerr Deletedmom_60 Evet gerçekten annem de o ağacı kurutmak istiyor ama o da bir can olduğu için izin vermiyoruz
Noname21 Lastsummerr öyle düşünme aslında sebep değil sonuçtur o biriktirdiği şeyler vardır bu da böyle oldu diyip ümidini kesmiştir aldatıp geri dönmek çok zor çünkü belliki düşündüğü kafasına taktığı başka şeylerde varmış hayatımda bari o iyi olsun demiş
Lastsummerr Noname21 Bilmiyorum aslında hayatında her şey güzeldi. Babam ona ev yapmıştı, altını beyaz eşyaları hazırdı babamla beraber almislardi. Demek ki göremediğimiz bir şeyler vardı. Tutamamisiz elinden dokememis derdini. Üstelik hepte konusurdum dertlesirdim onunla. Aramızda 1 yaş vardı hep beraberdik. Aldatildiginda bile konuştum, sogumustum abla bana kız mı yok demişti iyi gibiydi. Bir gecede oldu ne olduysa
birkuzuannesi Lastsummerr Canım benim, Rabbim senin ve ailenin kalbini feraha çıkartsın. Çok zor bir durum çok çok zor. Ama sürekli neden yaptı neden oldu diye düşünmek inan seni yıpratır. Seninde yuvan var çocuklarının ruh sağlığı için dimdik durmalısın. Rabbim taksiratını affetsin.🙏😞
Lastsummerr birkuzuannesi Öyle yıprandım öyle bittim ki… Devam edemiyorum hayata. Kızım bile sürekli dayı diyor. Uyuyamıyorum geceleri. Düşünmeden tek bir anım geçmiyor. Ağlamaktan gözlerimden yaş gelmiyor. Ablasının kuzusu neden yaptın bunu bana nasıl dayanırım bu acıya 😭
Noname21 Lastsummerr üzüldüm belki başka birşey olmuştur ya insanı düşündürür durur bu durum Allah sabır versin
Lastsummerr Noname21 Amin inşallah. İçimi az da olsa buraya dökmek istedim. Anlatamıyorum artık kimseye icimdekileri. Sanki derdimle sıkıyormus gibi hissediyorum. Kardeşime yazıyorum hep ama o da cevap vermiyor…
Momonlyn Başınız sağolsun, Rabbim kardeşinin mekanını cennet eylesin, geride kalanlara hersey daha zor, Allahım anneciğine sana sabır versin Çok üzülüyorum böyle gençlere ve bu tarz ölümler çok yaygın oldu, kıyamet alametleri