Benanneoldum 3.5 aylık bebeğim var burnu tıkalo nefes alamıyor serumfizyolojik damla kullanıyorm ama etki etmiyor ne yapabilirim başka kesin çözüm dediğinz ne bar ne olur yardım edin artık onunla oturup aglayacam bende z😭😭
Ygtek Benanneoldum benim oglumda öyle sürekli hırıltısı var bugün doktora sordum damlanın bi sınırı yok kullan sürekli dedi yapıcak baska birsey yokmuş kücük oldukları icin
Asyas_m0m Benanneoldum damlayı koymadan önce güzelce temizle uykuya yatırmadan önce de temizle uyumadığı zamanlarda daha sık temizle doktora danışmadanda başka damla verme 😊🤗
Brcu62 Eğer akıntı varsa Serum fizyolojik damlattıktan sonra ters çevirip belini hafif hafif uğurun hepsi olduğu gibi dışarıya çıkıyor sonra aspiratörle çekin.
Asyas_m0m Benanneoldum emzirme sürecinden damağının boşluk kısmında süt kalıntıları oluyor hırlaması ordanda kaynalanabilir
Yazilimcianne Benanneoldum bildiğimiz yemeklik soğan var ya onu bıcakla ortadan ikiye keseceksiniz. Uyuduğu odasına öylece koyacaksınız. Soğanın keskin kokusu odaya yayılacak maalesef ama gerçekten çok işe yarıyor