Aaayysseee Kızlar bir saat önce tantuni yedim ve o saatten beri midem çok bulanıyor eğer olurda zehirlenme gibi bi durum olursa bebeğime sütten falan bir şey geçer mi?
Deletedmom104 Aaayysseee kankaaağ iyi misin yoğurt ye yoğurt. Ama geçer mi üstte kalsın post. Doktoorrrr var mıııığğğ
1Annevekizi Aaayysseee yok kuşum zehirlenme değildir o tantuni yağlı ve havalar sıcak olduğu için dokunmuştur. Hem o süt olana kadar ne aşamalardan geçiyor 🤭
Aaayysseee 1Annevekizi hep yiyorum aslında iki gün önce de yedim ilk defa oluyor ben sorun değilimde bebeğime geçmezse tamam aşkım teşekkürler 😁😽
Humeyra66 Aaayysseee Geçer ayse korkma ama geçenlerde bir çocuk öldü annesi zehirlenmiş sütünden bebeğe geçmiş bebeği kurtaramadilar banada esim söyledi tavuk falan yeme diye
Humeyra66 Aaayysseee dik dik kontrol et kendini tantuninin baharatlı da rahatsız etmiş olabilir ama dikkatli olmak lazım 😅
Deletedmom104 Aaayysseee dikkat et bi dahaki yediğine aşko inş zehirlenme değildir baharat falan yakmıştır. Geçmiş olsun aşkom
Yekbarnes Aaayysseee nasıl oldunuz. 1 hafta önce eşim ve oğlum da zehirlendi tantuniden, ben de yemiştim ama bana bir şey olmadı bebek emziriyordum