Abdisumeyye Zeytinyağı verdim 1 çay kaşığı kayısıli kaşık maması almıştım pikniğe gitmiştik hala yapmadı yapamıyor nqsil ne yapmam lazım
durukusunannesi_ Abdisumeyye kendin yarım kayısıyı cam rendeyle rendeleyip versen etki ediyor bayağı ben öyle yapıyorum
handekara1 Abdisumeyye benim kızım da 7 aylık ara ara kabız oluyor hemen kabak yediriyorum o gün ya da ertesi gün mutlaka yapıyor. Kabağı haşlayıp ezin azıcık zeytinyağı ile. Mutlaka yapacaktır. Su vermeyi de ihmal etmeyin.
Zehraclk Abdisumeyye gün kurusu kırmızı katısı al 4 tane pişir suda yedir suyunuda biberona köy içir canım üstüne de yarım saat sonra ılık su içir hemen yapar
Zehraclk Abdisumeyye ben çok çektim 7 neci ayından beri kabızlık yaşıyoruz 9 aya giticez biz her kabız olduğunda yaparım bide eczaneye git yağlı fitil kabız oldu bebeğim de onu at anında yapar doktora gitmee gerek yok onlar da lağma yapıyor zaten aynı şey fitille
Abdisumeyye handekara1 yapayım kabak alıp bugun 3.gün 4 günü geçerse ilaç verir miş aile hekimi öyle dedi uyudu şimdi uyanınca gidimde alim ya
Abdisumeyye Zehraclk b3nd3 kayısı meyv3si vardı canim onu haşladım yedirecegim suyunuda icirrim yarın bir sağlık ocagina gideyim
merkursavascisi_06 Abdisumeyye kayısı yedirin artık ayı müsait yiyebilir mevsimi de nasılsa. Hurma da işe yarıyo
Abdisumeyye merkursavascisi_06 dün v2rdim kayısı haşlayıp evet kasım doğumlu evet hurma vardi evde onu haslayim kabuğunu soyupta verim bakalim inslalah yapar
merkursavascisi_06 Abdisumeyye kayısıyı haşlamanıza da gerek yok aslında yumuşak zaten eline verin kendisi kemirir gözünüzü ayırmayın tabi kaçmasın boğazına 😇
Abdisumeyye merkursavascisi_06 damağı sertleşmiş damağına kısıktırıupr herşeyi 😃 korktum bende beklemedeyiz bakalım inşllah yapar ne zaman yaparsa oyle çok bir huysuzluğu yok gibi emerken yapıyor sadece zorlanır gibi haraketler
merkursavascisi_06 Abdisumeyye kendisi çiğnemeyi öğreniyor bu aylarda çok zor olmaycak çiğnenebilir şeyler verebilirsiniz. Suyu bol verin bu arada kabızlığa çözüm olur emerken kaka yapar çoğu çocuk yapmaya çalışıp yapamıyo sanırım😢 poposuna zeytinyağı sürüp masaj yapabilirsiniz biraz
Abdisumeyye merkursavascisi_06 tamm cok sagolun evet ufak ufak veriyorm minik minik koparıp karpuz verdim zorlanır gibi yapti ama yuttu zeytinyağı veriyorum 1 cay kaşığı bakalim artık 😚