-Smilee- Kızlar 6 aylık bebeğim var ve eşimle korunmasız ilişkiye girdim hamile kalma olasılığı düşük diyor ama ertesi gün hapı kullanmalı mıyım başına gelen var mı ne yapmalıyım
Deletedmom104 -Smilee- korunmasız? İlişkide? Nasıl? Olasılık? Düşük? Oluyor? Ertesi gün hapı al tabi ne yapacaksın çok geçmeden al hemen
biroglanannesii1 -Smilee- Kim diyor hamile kalma ihtimalinin düşük olduğunu siz hiç burada görmüyor musunuz 3 aylık gebe kalanları korunmaya rağmen gebe kalanları
EmineYilmaz -Smilee- hamile kalma olasılığı düşük Ovulasyon takviminden bahsediyorsunuz sanırım O takvimler doğru çıkmıyor kalabilirsiniz
MeTeCa Deletedmom104 @biroglanannesii1 Reglden hemen öncesi ve hemen sonrası düşük ihtimal diye biliyorum.
biroglanannesii1 Deletedmom104 Tövbe yarabbi ya hiç mi bakmıyorlar bu insanlar internete doktor da mı bir şey demiyor ckkfkfkkg
Deletedmom104 MeTeCa ama kimileri regliden hemen önce veya hemen sonra yumurtlayabiliyor aşko garantisi yok bu işin şakaya gelmez. Kucağına gelir maazallah akskakakak
biroglanannesii1 MeTeCa Regli olduğunu belirtmemiş ve ben regliden ertesi günü ilişkiye girdim korunmasız o şekilde gebe kaldım
MeTeCa biroglanannesii1 Düşük ihtimal demiş ya ondan ötürü demiştir belki diye düşündüm. Kişiden kişiye değişiyor demekki
Bugleminannesi28 -Smilee- ovulasyon takip prokramindan bahsediyorsunuz sanırım ona pek güven olmuyor ki bunu burda sormanız bile hata eğer istemiyorsanız niye korubmuyorsunuz ertesi gün hapı da eğer emziriyorsanız sıkıntılı
-Smilee- Linç ettiniz ya 6 aydır eşimi görmedim depremden beri görevde bende memleketteyim iki günlük izne geldi normalde geri çekilme ile korunuyorduk ama ilk defa böyle oldu üzüldüm ya yazdiklariniza bilmeden linclemeyin
EmineYilmaz -Smilee- üzülme onlar başkası sana söylüyor sandı bence hamile kalma olasılığın düşük diye Öyle anlaşılıyor . Takvimi kastettiğinden bahsetseydin başka şekil cevap alırdın🌺