Ayse_asel Kızlar sleepy e göre kalıbı daha geniş olan bezler hangileri bir de kremli olan bezler varmış onlar hangileri
Zeyneppppduygu Ayse_asel ben sleepy sonra 11 ay sonra yani molfix geçtim meğer çoçuğumn bacaklarını sıkıyormuş molfix çok daha rahat ve konforlu bir bezmiş tabi sleepy göre pahalı ama daha rahat ediyor şimdilik
ArvenMom Ayse_asel prima premium care kullanıyorum memnunum hiç pişik yapmadı krem bile kullanmıyorum çoğu zaman
Ayse_asel Zeyneppppduygu molfix mavi paket olan pişik yaptı diğeride yapar mı ki diyorum emin olamadim
ArvenMom Ayse_asel doğrudur maddiyata göre değişiyor umarım bulursunuz bez ve mama konusu çok arada bırakıyo deneye deneye öğrenirsiniz
Ayse_asel Deletedmom_60 molfix mavi paket olan pişik yaptı kahverengi olanda yapar mı diye ikilemdeyim açıkçası
Birbalannesi09 Bimim bezi var Jenny willy ben memnunum ondan pisikte olmadi sizdirmada olmuyo asiri bekletmezeen ama ne alirsan al beyb turko alma igrenc bir bez
Deletedmom_60 Ayse_asel ikisinin dokusu cok farkli krem olsn paket daha soft yumusak doğal gibi kucuk psket alın deneyin bi
Birbalannesi09 Ayse_asel kalibi büyük ben zaten hep 1 beden buyuk alirim kremli bezi ilk defa duyuyorum