Tpr5552- Arkadaşlar baybspa hakkinsa ne düşünüyorsunuz ben bebeğimi kırklaninca götürmeyi düşünüyordum bu gün okudum yorumlar beni vazgeçirdi. Gaz sancisina iyi geliyormuş çoğuda ondan istiyordum
tuzludakota Tpr5552- ben götürmüştüm bebeğimi 40.gün gazlı bir bebekti ya 40ı çıkınca düzelir demişlerdi o yüzden yada spadan kaynaklı bilmiyorum ama çok rahatlamıştı 😂😂
Azra41 Tpr5552- götürdüm bende benimki de 5 aylıktı galiba şuan hatırlayamiyorum tekrar getiricem 🥰 o gün tüm gün uyumuştu yavrum . Siz neden vazgectiniz ?
Zlm Tpr5552- ben götürdüm bence emeklemeyen bebekler için iyi birşey hem rahat rahat hareket etmiş oluyo
Tpr5552- Azra41 bebek boynunu tutamazken boynuna takılan simitleri zararlı imiş 5 aylık büyük benim daha küçük kiralanması bile
Tgbsahn Tpr5552- ben götüreceğim randevu aldım ama benim bebeğim boynunu taşıyabiliyor zaten sırf onun için timmy time falan yaptırıyorum zeka kartları takibi falan yaptırıyorum
Azra41 Tpr5552- bende çok istedim aslında eşim durdurmustu . Daha da hareketlensin kendini bilsin diye ki öyle de oldu 🥰 sizde 3 aydan sonra götürebilirsiniz ama bir sıkıntı yaşandığını zannetmiyorum tabiki de tercih sizin ..
Busenurkartal-ha Tpr5552- bende 40 ı cikinca götürdüm gayet iyiydi spa ile mi alakalı bilmiyorum ama ki bence olabilir biz hic gaz sorunu yasamadik hijyenik olmasi acisindan da iyi arastirip götürmenizi tavsiye ederim
Ebruli_38 Ben 40 uçurmasını spa merkezinde yaptım bebeğim suyu seviyor zaten. Hijyenik olan bir yere götürürseniz sorun olmaz bence bez vs her şeyi onlar temin ediyorlar.
Hanifecoskun benim oğlumda aşırı aşırı gazlı bir bebek ilk üç aylıkken getirmiştim gerçekten işe yaradığını görünce her ay getirmeye başladım şimdi 8 buçuk aylık 9. ayında da getiricem gaz olayını aşalı çok oldu şimdilerde hem suyu çok seviyor hem kas gelişimine iyi geliyor hemde anı oluyor diye mutlaka getiriyorum
Tpr5552- 40 var bizim düşüneyim biraz daha benimde çok hoşuma gidiyor da işte tesettür ettim . Görüştüm yer hijyenik ti doğrusu
Dilosko Tpr5552- doktorumuz 6. Aydan sonra önerdi , aşıları tamamlanmadan götürmeyin dediği için bekliyoruz 😊