cigdem- Bebeğiniz dönmeye ne zaman başladı ? Oğlum 5 gün sonra 4 aylık olacak hala ilerleme yok bu durum normal mi?
Nilkusumm cigdem- bir anda oluyor canım ben de dört aylıkken dönmüyor diye takıyordum dört ayını bir hafta geçti aniden dönmeye başladı .
bardakci Gayet normal kızım beşinci ayında dönmeye başladı altı buçuk aylık emeklemedi henüz uzun süre desteksiz de oturamiyor
Seher0635 bardakci benim de öyle hatta korktum bı ara 5 aylık yeni yeni mama sandalyesine koyuyorum seninki mama sandalyesinde duruyor mu
bardakci Seher0635 Hayır hiç koymadım mama sandalyesi ne denesem olur aslında etrafına birşeyler sardım öyle oturttum ama hâlâ çok iyi bi oturamiyor doktora da gittik ayına göre boyu uzun eklemlerini kaslarını anca toparlar sekizinci dokuzuncu ayı bulabilir oturması dedi
Beril4226 Dört buçuk aylıkken dönmeye başladı bebeğim Merak etmeyin.Hareketlendikce dönmeye başlıyor her bebeğin gelişimi farklı ve bebekler dördüncu aydan sonra daha çok hareketleniyorlar.Dorduncu aydan sonra bekleyin dönmesini