Nurlanaaa Kizlar kizim 14 gunluk.Yeni dogarken meme ucum yoktu silikon meme ucu tavsiyye etdiler.Takmaz olaydimmm🥺🥺🥺Şimdi ne yapdiysam burakmiyor.Bir az emziriyorum uclukla sonra cikarib mememi veriyorum bir az emiyor 3-4 dakika sonrasinda ne yaparsam napayim goturmuyor😞😞😞Buraksin istiyorum ne zamana kadar boyle olucak silikon ne kadar hijenine dikkat etsemde içim rahat olmuyor(Çözümu olanlar başına gelenler varmi
Ogrenecekcokseyvar Nurlanaaa bebeğim 3 aylık oldu doğduğundan beri kullanıyorum silikon ucu arada silikonu çekip memeyi tutturmayı deniyorum ilk önce emiyor sonra basıyor çığlığı . Hatta geçen gün en yakın arkadaşımla bebeklerimizi süt kardeşi yapalım dedik ben onunkini emzirdim o benimkini emziremedi meme ucu da var illa silikon istedi takıp emzirdi o da
Mervenur_1605 Nurlanaaa benimde kızım 2 aylık olacak doğduğundan beri silikon uçla emziriyorum. Silikonsuz kesinlikle tutmuyor basıyor çığlığı. Çok zorlayınca hiç emmiyor bende meme reddi olmasında nasıl emerse emsin diyorum artık. Ne yapacağım bilmiyorum, inşallah bırakırlar
Kuzeynepp Nurlanaaa bnde ilk dogum yaptigimda hic uc yoktu iki gun orda kullandım. Sonra elimle göğüs uçlarımi hep çektim sizde oyle yapın sonra emdikce artik inmiyor zaten .
Oslem26 Nurlanaaa 15 günlük bebeğim var maalesef benim de aynı sorun göğüs ucum olmadığı için silikonla emzirdim şu an bırakmıyor ne yaparsam yapayım sanırım böyle gidecek 😫
Nurlanaaa Ogrenecekcokseyvar Kurtulamiyorum bir turlu daha erken emer dedim olmuyooo Allah yardımçımiz olsun🙏
Zerdecal Doğar doğmaz silikon verdiler hastanede memeyi tutamadığı için, bende her hijyen ve vicdan yaptığımda en azından anne sütü alıyor diye düşündüm. Yılmadan her seferinde silikonsuz denedim yavaş yavaş alıştı iki aylıkkende kendi bıraktı . Pes etmeden deneyin
Nurlanaaa Zerdecal Denemeleriniz başarisiz olunca takiyormuydunuz ucu?Ben yapiyorum emiyor 5 dakika falan sonrasinda agliyor ne yapsam almiyor ağzına ac kalmasin diye bende mecburen takip veriyorum🥺İnsAllah çok teşekkür ederim
Melovealp Bende 3,5 aydır silikonla emziriyorum,o kadar çok çabaladım ki tutsun ucu diye tutmadı.Hala deniyorum ara ara 40 günlük filanken 2 3 kere tuttu sonra bir daha asla.Hala umudum var deniyorum ısrarla.
Birberenannesi Nurlanaaa kızım 1 yaşında hala uçla emziriyorum. Bıraktırın mama verin o zaman. Bu bana çok şımarıkça geliyor kusura bakmayın ama. Bebeğimi emzirebiliyorum çok şükür diyeceğinize takmaz olsaydım diyorsunuz. Takmasaydınız emziremeyecektiniz mama verecektiniz ya daha mı iyi?
Nurlanaaa Birberenannesi Yoo takmasaydim çocuğum bir az zorlanicakdi amma alicakdi ucu.Bebegin anneyle temasi olmuyor.Aramizda herhangi bir katman olsun istemiyorum.Bence Şimariklik değil bu.Her insanin düşüncesi farkli🌝Arkadasimda mesala vermis halada kullaniyor şikayetci degil amma ben sevmiyorum istemiyorum
egee_momm Nurlanaaa 3 aylık bende kurtulamadım takmaz olaydım ben almamıştım bile hastanede eşime aldırmışlar onla tutturmaya çalıştılar salak kafam o anlık şeyle yokta diyemedim
Nurlanaaa egee_momm Ben her ihtimal almisdim boyle olucani bilsem hic kullanmazdim.Bir az zorlanib kendi cikaricakdi ucu ve ya meme ucu cikarmak için yontemler varmis bir az zor olucakdi amma yapardim🥺İnsAllah burakirlar
Elis_efran15 Nurlanaaa bende silikonla emziriyorum kızım yoğun bakımda yattı yenidoğduğunda. Orda alıştı şuan 4aylık asla bırakmıyor silikonu çıkartınca sğlıyor emmiyor
Birberenannesi Nurlanaaa bebeğin göğüs ucun yoksa nasıl tutsun? Tutamayacaktı ve sarılık olucaktı emmediği için de senin sütün gidecekti. Emin ol böylesi daha iyi.