Minikpankekim Bebeğim 3 ay 10 günlük. Bir kaç gündür ağzı hiç boş dursun istemiyor. Sürekli yumruğunu sokuyor parmağını emiyor. Engel olmalımıyım emmesine? Parmağını emmesi meme reddine sebep olurmu?
2cocuk1kopek Minikpankekim engel olmayın bu aylarda normal. Bizimki 5 aylık oldu elini yumruk yapıp sokuyor artık. Ayaklarını keşfetmeye başladı ayağını emiyor😀 doktor normal demişti.
Zelislina Minikpankekim engel olmayın kendini güvende hissediyorlarmış benmkide 4.5 aylık aynı dediğimiz gibi hışırtılı kitap diş kaşıyıcı veriyorm onları sokuyor oyalanıyor🤗
Bilgeebaby Minikpankekim benim kızımda 3 ay 14 günlük yaklaşık 20 gündür eli ve ayağı ağzında hatta bizim ellerimizde ağzında damağı kaşınıyor diyorlar doktor dişleri belirginleşmiş dedi
Minikpankekim 2cocuk1kopek ya kucagima aliyorum gaz cikarmaya kolumu emmeye calisiyo 😂🤦♀️ yumrugunu sokuyo öğürünce cikariyo hahaha😂😂
Minikpankekim Bilgeebaby valla firsatini bulsa benim ellerimide sokar agzina yumrugunu sokuyo öğürünce cikariyo😂😂 damaklarina bakayim bizim varmi dis belirtisi
Minikpankekim Melek1921 bende napayim bilemedim elini agzindan cektigimdede sinir oluyo bagriyo agliyo 😏
parlaegegunes Minikpankekim parmak emmesine karışmıcam dedim 2. Çocuğumda çünkü ilkinde vicdan yapmıştım keske doya doya yeseydi ellerini karışmadaydım dedim 2. Çocuğumda meme reddi onun yüzünden 7 aydan fazla sürdü ve onun yüzünden olduğunu anlamam geç oldu neyseki yavaş yavaş unutturdum Allahtan farkettim gerçekten çok zor zamanlardı meme reddi çok zor oluyor.
Minikpankekim parlaegegunes nasil unutturdunuz acaba? Her elini agzina goturdugunde emzireyim diorum hic cikarmiyor ki.. elini cekiyorum agzindan bu seferde agliyo ..