[silindi] Uygulamada geziyorum hop reklam. Telefonun sesi açıksa çocuk uyanıyor zaten. Bir de arkadaş edinme uygulaması reklamı nedir seçmiyorlar biliyorum ama yani. Reklam böyle devamsa ben devam edemeyeceğim. Sese çocuk uyandırmaya gerek yok bu kadar
[silindi] [silindi] Ücretsiz her uygulamada reklamlar mevcut annemiz. Ama şu an yeni güncelleme geldiği için reklam sıklığı arttı. Bir kaç güne reklam sıklığı düzelir. Eğer düzelmez ise bu bir hatadır. Ekran görüntüsü alarak bizlere mail atabilirsiniz. Birde reklamlar Googledan otomatik olarak oynatılıyor, reklamları biz seçmiyoruz. biz@mutluanneleriz.com 💜
[silindi] [silindi] uygulamadaki sessiz reklamlar evet kabul edilir tabi ama telefondan müzik açıp çocuğu uyuturken açtığımız bir uygulamada pat diye ekranı kaplayan gürültülü reklamlara engel olunmalı. Bunu yaşayan tek ben değilim diye düşünüyorum
[silindi] [silindi] dediğiniz gibi düzelme olmazsa maalesef ki uygulamayı kullanmayı bırakmak zorundayım. Çok saçma bir durum sesli reklamlar.
[silindi] [silindi] Sesli ve oynatılan reklamlar otomatik olduğu için onlara müdahale edilememektedir annemiz. Ama diğer durum düzelmez ise dediğim gibi aldığınız hatayı ekran kaydı alarak ve telefon marka modelinizi mail olarak atabilirsiniz 💜