Taramtaram Ben grean clean kokulu ama biyologların önerdiği bebek deterjanı ile ilk aldığımda onunla kaynatarak yıkadım nerden yıkardım berbat koku kaldı geçmek bilmedi bir sürü şikayet okudum Oioi hakkında ben sorun bende diye düşünmüştüm ama çok memnun olanlar da var acaba koku problemi yaşayanlar kokulu deterjan ile mi yıkadı benim gibi sonra uni baby e geçtim ama nafile sirkeler limonlar karbonatlar nafile önce yemek kokusu sinmiş o sandım bebeğime öyle yemek verdim onunla vicdan yapa yapa mahvoldum sonra öyle plastik koku değil ekşimiş yoğurt gibi bi kokuydu o yüzden. Acaba Oioi den kaynaklı mı kullanan koku yaşayan annelerim siz neyle yıkamıştınız
LadyGugu Taramtaram Ben 1 senedir kullanıyorum, tabağı, bardağı, önlüğü hiç koku sorunu yaşamadım. Ama hiç kaynatmadım, kaynattığınız için olabilir. Green Clean bulaşık deterjanı kullanıyorum ben de.
Meltemingo Taramtaram ayni sorunu bende yasadim ve çöp o kdr para verdim zamaninda uyi marka die ama malasef plastik pismanliktir artik plastik hc brsey kullanmiorum pipeti bile cam pipet
Minikcikcik Taramtaram defalarca kaynattım ama hiç koku problemi yaşamadım. Yanında çıkan minik kağıtta limon ve karbonatla yıkayın koku oluşursa diyordu bir deneyin isterseniz
-_-hUysUzvetatlikadin Taramtaram kaynatarak yıkamasaydım keşke bir kaşık karbonlat dik her yerine iyice sonra sirke dök bir çay bardağı kadar işte göz kararı ağzına kadar da su doldur beklet bir gün boyunca sonra boşaltıp tekrar normal sadece su koy bir günde öyle beklet o koku yanlış kullanımdan kalabiliyor talimatlara uygun kullanınca hiç sorun olmuyor ben hiç koku sorunu yaşamadım bir kez oldu onda da salçalı sarımsaklı yemek koymuştular böyle yaptım düzeldi ama şu var kokusuz deterjan kullanmalısın ben çocuğumun kaplarını bu tarz şeylerinin süngerini bile ayrıldım
Taramtaram -_-hUysUzvetatlikadin benim de ayrı kullanma talimatına uydum aslında kaynatılabilirmş benim hatam deterjan katmak oldu bitkisel grean clean onu bile attım çok yaptım karbonat sirke limon iki gün üst üste yaptım ovaladım sonuç hüsran
Minikcikcik Taramtaram sadece suyla kaynattım sonra cif var bebek için bulaşık deterjanı onunla yıkadım su soğuduktan sonra