cocomelon Kızlar bebeklerinizin tırnaklarını nasıl kesiyorsunuz çok zorlanıyor musunuz ben korkuyorum keserken sivri yerler kalıyor yüzünü çiziyor çok üzülüyorum
[silindi] cocomelon uyurken çıt çıt kesiyorum bodoslama dalmıyorum kenardan başlayıp makasla kağıt keser gibi sıralı kesiyorum.
Hazal21 cocomelon Uyurken asla kesemiyorum hemen uyanıyor ama uyanıkken müzik açıp şarkı söyleyip kesiyorum
1902ctn cocomelon ben telefondan müzik açıyorum dikkatini oraya verdiği için 2 dk da hallediyorum uykuda kes diyorlar ama benim ki hemen irkiliyor
Unicorn cocomelon valla bende zorlanıyorum sürekli hareket halinde olduğu için elleri yanlarda kalan sivrileri törpülüyorum dikkti çekecek bişiler koyuyorum yanına keserken zor iş ya😫
Ofiser cocomelon Ben inçe uçlu Bebeğim için makas aldım onunla kesiyorum uyurken yada oyalayıp kesiyorum makasla çok kolay oluyor tavsiye ederim.
Unicorn cocomelon yetişkin bıçak gibi olan törpülerden değil yumuşak törpüler vardır dört taraflı törpü ya da kağıt törpü onlarla yapıyorum hiç zarar vermiyor ve acıtmıyor,google yazarsanız çıkar görselleri
[silindi] cocomelon yok ben tırnak makasıyla kesiyorum verdiğim örnekte kağıt makas ilişkisi kullandım 😅
Babyboys cocomelon ben asla durmuyor bazen bacak arama sıkıştırıyorum 🤩kıstırma diyorum buna 😅😅 makasla kesin sivri yer kalmıyor ☺️