EbruNurr 2 aylik bebeğime ek olarak sma optipro kullanmaya başladım kullanıp memnun olanlar var mı acaba
Uykusuzanneler EbruNurr Kızıma kullanmistim 3 aydan itibaren gaz kabizlik hic yasamamistim 2 yasina kadar kullanip kesmistim. Diğerleri gaz yaparken bunda hiç sorun olmamıştı.
Melis1706 EbruNurr hic sorun yasamadim 8 aydir kullaniyorum ben icinde palm yag yok saglik ocagindaki doktormuzla hemsire bunu en iyi mama demiskerdi
Nazlicanlurci EbruNurr oğlum için kullanmıştım, diğer mamalar gaz falan yaptı ama sma hiç yapmadı çok memnun kaldım ben açıkçası :) şifa olsun bebişe
sebiha321 400 gr kulandgimda hic sıkıntı yasamiyorum 800 gr kulandigim zaman kabiz ve gaz sıkintimiz oluyo ayni durumu yasayan varmi acaba
cnn1808 Bende sma kullanıyordum gazını yapıyor ama kakasini yapamıyor 4 gündür bende bıraktım kullanmayı boyle olan var mı aranızda
Begonvil__ EbruNurr yeğenim hep onu kullanıp memnun kaldığı için bende direkt onu verdim kızıma ama bizde gaz yaptı bir haftadır Aptamil kullanıyorum memnunum
dikbas EbruNurr ben ikinci kızımda kullandım çok ama çok memnundum şimdi 2 aylık oğlum var onda kullanıyorum ama çok gaz yapıyor çok kusturuyr
elifnsli Ben bugün 4 aylık kozıma ilk defa 100 ml verdim 1 saat kustu acaba bir anda fazla mı verdim tekrar denemeye korkuyorum