Annekokusu Dikkat ettiğiniz şeyler (uykuyla ilgili) ve bebeğin mutlaka uyuma ve uyanma saatleri kaç olmalıdır 🌼
Anneyim-a Annekokusu bende en geç 20:30 da gece uykusuna geçmeli sabahta 7 gibi kalkmalı (10 da kalksa daha güzel olur tabi )😜
Gzdnr17 Annekokusu 2. Aydan itibaren uyku eğitimi verdim şu an 9 aylıklar 19:30 gece uykusuna geçiş çünkü bebeklerin büyüme hormonları bu saat başlıyor çakışmaya dolayısıyla saatlerini asla geçirmem akşam gezme vs istisna uykuları kırmızı çizgim 😽 Sabah 05:45 06:00 kalkış Günde 2 gündüz uykusu yapıyoruz
Deletedmom_116 Ben 9.30 10 da uyutuyorum, sabah canı isterse 6 da yada 7 de kalkıyor. Zaten 9-10 saat uyumuş oluyor. Bu akşam 7 de uyutup sabah 9a 10 a kadar uyuyor diyenleri anlamıyorum çocuk nasıl 15 saat uyuyor, hiç mi uyuşmuyor çocuğun vücudu uyumaktan.😂
Annekokusu Gzdnr17 benim bebeğim henüz 35 günlük günden güne bir saat bazen 2 saat değişiyor genelde 8 buçuk 9 gibi uyutuyorum sabah bazen 5 bazen 6 uyanıyor,
Gzdnr17 Annekokusu 2 aylıktan itibaren uyku eğitimi verilir diyor uzmanlar o da nasıl pijama giydirme hep aynı yatırma gece gündüz farkını anlatma mesela bak güneş gitti gece oldu sabah bak güneş geldi kalkıyoruz günaydın gibi ☺️
niHanzade Annekokusu kızım 10 aylık akşam 8.30u geçmemeli uyuması yani “mutlaka” Diyorum buna, sabah 6da kalkıyor 😂 naparsam düzelmedi Sabah da kalkış 8i geçmemeli bence
merve171214 Annekokusu Oğlum 4 aylıktan 18 aya kadar akşam 22 sabah 10-11 e kadar deliksiz uyuyordu gündüzde 3 saat uyuyordu 18 aylıkken odasına geçirdim 22 de uyuyor sabah 8-9 arasa kalkıyor gündüzde 2-3 saat uyuyor yine tek uyku yapıyor 13 aylıktan beri
Deniz06 merve171214 ne kadar şanslısınız. Benim bebeğim de 1 yaşında. Akşam 9da gece uykusuna yatırıyorum. Sabaha kadar kırk kez kalkıyor. Ne zaman akşam yatıp sabah kalkacak ne zaman kesintisiz uyuyacağım. Ben neyi yanlış yapıyorum. Benim bebeğim de mi problem var anlamıyorum. Demekki yanlış bişeyler var
Busraata33 Annekokusu biz biraz rahatız bu konuda ☺️saat sınırımız yok 10-11de uyuyor sabahda 10da uyandırıyorum ne kadar geç kalkarsa o kadar geç yatıyor.yaş 3
arcanilay Şuanda 4.5 aylığız. Doğduğundan beri maşallah gece uykusu bozulmadı. 3. aya kadar 11 11.30 gibi uyurdu sabah 8 9 gibi kalkardı. Şimdi saati erkene çektim saat 8 gibi uyuyor gündüz 7.30 ta gözler fal taşı gibi açık oluyor. Bizde gündüz uykusu çok çok az gözlerini dinlendiriyor paşam ara ara 30 dk en fazla 1saat.
Misssitare 9.5 aylık bebeğim Sabah 07.00 gibi kalkar Akşam 20.00 gibi uyur Gündüz 2 uyku yapıyor. Gündüz uykusu toplam 2.5- 3 saat oluyor.