Bebeğim 1 aylıktan beri böyle nasıl anlatırım göstermeden bilmiyorum kızım karnının üzerine asla durmaz nasıl derseneniz mesela bebeğin gazı çıkması için omuza konulur sırtına pat pat bizde aylardır asla imkanı yok karnı sana değip sırtı dışarı bakarsa kendini yay gibi gerdiriyor bildiğin çivi gibi yapıyor öyle durmak istemiyor dedim tamam ama kucaklara asla öyle durmaz bilmeyen o şekil almak istiyor bebek dediğin öyle tutulur çünkü anında çığlık ve yine kendini gerdiriyor yüzü dışarı bakınca sorun yok ve dönmeye çalışılıyor dönemeyince sinir krizi geçiriyor istediğini yapmayınca dediğim gibi gerdiriyor ben bir anne olarak kızıma daha hiç sarılmadım omzuma kafasını hiç koymadı koklamak istesem bile ensesini kokluyorum yada sırt üstü yatırıp öyle anlatabildim mi ?🥲 bir kere doktora söyledim demekti öyle sevmiyor dedi ama can sıkıcı bir hal almaya başladı bu durum sizce neden böyle yaşayan var mı insanlar bile şok oluyor yani ne bu böyle diye kucağına alan kişi yüzünü göremediği için sevemiyor hep karşıdan seviyor uzun oldu sanırım kusura bakmayın lütfen şuan 4.5 aylık