Zeynebimm66 19 günlük bebeğim var sürekli aranıyor uykuya dalamıyor ek olarak 30 cc mama da veriyorum ama göğsümden çektiğim an aranıp çığlığı basıyor
Eylulebrar Zeynebimm66 sakinleşince karnına dokun masaj yapmak iste bakalım kıvranacak mi kavranırsa gazı vardır
Mylittleboy Zeynebimm66 canım benim de öle 22 gunluguz 3 gun felan öle oldu sürekli bi agzı acık kundaga felan sürekli dil cıkarıyor agzını acıyor ac sanıyorum felan belki 3 kere üst üste emziriyorum felan muhtemelen atak dönemi , yavas yavas azaldı sükürler olsun sabret insallah gececek 🙏🏻
Zeynebimm66 Veriyorum 2 dk sonra atıp aranıyor sürekli başımda bu çocuk aç deyip duruyorlar artık piskolojik bozuldu Sweetbaby
Sweetbaby Zeynebimm66 vall Elif-ecre bebeklerin hafta yada ayda görülen gelişim dönemlerinde bebeklerde rahatsızlık oluyor oda sürekli agliyolar uykuya dalamıyorlar ama bu ağlama normalin üstünde oluyo hep
Elif-ecre Canım yaa bu atak durumu nedir, sürekli post açılıyor bununla ilgili, hesap falan yapılıyor.
Elif-ecre Sweetbaby bu akşam benim yaşadığım gibi mii 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Durduramıyoruz bu akşam. Aklımızı kaçırıcsz
Sweetbaby Elif-ecre aynen canim tok olsada ağlama krizi oluyo uykuya dalamiyo bol bol oku .Bide tutarken dik tut bizde böğrü battı derler oda eğilim lı yada yalnis tutmadan kaynaklı oluyo eskiler iyi bilir
Elif-ecre Sweetbaby okuttum anneme. Emzirdim, mama verdim, altını aldım gazını çıkardım ama yok. Yatağına yatırdığımız an başlıyor mıkırdanmaya. 🤷♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
BurcuKucuk Canım ilk atak beklenen Doğum tarihinden 8 hafta sonra gerçekleşir senin bebeğin daha çok küçük gazı olabilir ya da daha bu dünyaya alışmaya çalışıyordur 🥰👶🏻