Rumeysayenerkurt Bağımlısı olan varmı? 3 senedir hayatımın bir parçası nasıl kurtulabilirim. Ameliyatsız çözümü varmı? Artık çok sıkıldım kullanmaktan zararlıda ayrıca. Ama onsuz yaşayamıyorum çünkü nefes alamıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler..
Derya00 Rumeysayenerkurt merhaba bende bagimliyim bırakıyorum bir iki ay geçiyor tekrar tıkanıyor yine başlıyorum bir süre sonra tekrar bırakıyorum bayramda evde değildim bi sorun yaşamıyordum birden tıkandı zehir oldu içime nöbetçi eczane buldum taksiyle gittim sanki bi an dünya durdu nefes alamıyorum
Minel-inannesi Rumeysayenerkurt anaa o sprey bağımlılık mı yapiyomus? Hic bilmiyordu. Grip felan olunca arada doktor yazar onun onerdigi sure kadar 1hafta 10 gun neyse kullanir atariz ailece. Hic oyle bagimlilik derecesine gelmedik bu zamana kadar kullandikta. Allah sifa versin inşallah.
_isabella Rumeysayenerkurt bisey sorucam hamilemisinizz. Bn hamileyken grip olmuştum bide burnum sismisti son aylarda ve nefes alamiyordum iliadin bagimlisiydim aylarca kullandim. Tek cozumu kbb gercekten. Doktor bana farkli bi sprey vermisti. Onu 1 hafta falan kullandim burnum normale döndü.😐
theanalikko Bağınlılık yaptığını duymuştum ama çözümünü bilmiyorum üstte kalsın post. Takip ettiğim bi influencer başka alternatifler kullanarak bıraktığını söylemişti diye hatırlıyorum
Rumeysayenerkurt theanalikko burun etleri şişip tamamen tıkanıyor ve nefes almayı engelliyor bir grip sonrası başladım ve daha bırakamadım maalesef, söylediğiniz kişiyi hatırlarmısınız bakayım sayfasına
theanalikko Rumeysayenerkurt damyskitchen. Mesaj atın bazen cevap verebiliyor inşallah kurtulursunuz 🙏🏻
Rumeysayenerkurt Derya00 etleri kesiyorlarmış evet gittim kbbye bir çok kez verdiği spreyler işe yaramadı illadine devam etmek zorunda kaldım
Rumeysayenerkurt _isabella hayır değilim hamlileliğimden önce grip oldum o ara kullandım bıraktım ama etlerden biri şişikti sonra diğeride şişince illadine başladım normale döner diye düşündüm ama maalesef dönmedi, hamileykende kullanıyordum ama içerisine serum fizyolojik sıkarak etken maddesini kırıyordum zararlı olduğunu söylemişti çünkü doktorum. Kbbye gittim bana bi sprey verdi onu kullandım ama açılmayınca mecbur yine illadine döndüm. Doktor bana ameliyat diyor etlerin kesilmesi lazımmış.
Kardem Rumeysayenerkurt ben 4 yıl falan otrivine kullandım bagımlıydım ciddi derecede. Anşden bir yere kalmaya giderim diye çantamda bile tasıyordum. Sonra hamile kalmayı düşündüğüm zaman bu bagımlılığa devam edemem dedim. Burun spreyin kutusunu actım spreyi bosalttım tuzlu su yaptım 2 gece onu kullandım ve 3. Gece artık bırakmıstım. Simdi hasta olsam doktor yazsa bile kullanmıyorum cesaret edemiyorum yine bağımlı oluruö diye
Deletedmom_79 Rumeysayenerkurt sadece konka yani etler şişiyorsa kapalı bi şekilde lazerle yakıyorlar aslında. Doktor ameliyat sürecini anlattı mı hiç?
Baharyagmurux Rumeysayenerkurt otrivine bagimlisiyim bende 5 6 senedir burun egiriligi var tikandigi icin baslamistim 5 6 senedir her gun kullanirim birakmak istiyorum ama birakamiyorum
BalBadem3 Rumeysayenerkurt Bende diğer burun spreyinin mentollüsüne bağımlıydım 😂 Nefes alıyordum ama bağımlılık olmuştu artık mutlaka heryerde yanımdaydı, o yoksa psikolojik olarak tıkanıyordum. Çok şükür aştım o durumu , hasta olmadıkça kullanmıyorum artık . Eşimde de oldu bir ara o da aştı 🥹