Ayberen Bir kaç seferdir bezini değiştirirken fark ediyorum şeffaf akıntı oluyor kızım 4 buçuk aylık yaşayan varmı.
Mltm Ayberen konu açılalı uzun zaman olmuş ama 3.5 aylık kızımda da aynı şekilde akıntı var, bir açıklama yapmadan idrar tahlili istedi doktor daha sonucunu alamadım. Sizde durum ne oldu merak ettim
Sedaeva Ayberen kizim yeni dogdugunda altini alirken bi kac kere denk geldim bende doktora sordum normal kiz bebeklerde olur dedi icindeki pisligi atiyo dedi ama bu yenidogan icin gecerli diye biliyorum
Ayberen Cinarim Kanlı akıntı yeni doğanda görülüyormuş ama ben dört buçuk aylık olduğu için tedirgin oldum sade az şeffaf akıntı bizimkisi
Ayberen Mltm Canım fazla yoktu bir iki kez farkettim ben ama sonrasında görmedim o yüzden doktora da göturmedim. Şükür şuan öyle bir sıkıntı yok. Enfeksiyon olabilir diye tahlil istemiştir doktor. Sonuç ne peki
Mltm Ayberen az miktarda enfeksiyon ve kum döküyormuş 🙁 su içirmeye başladım günde iki Türk kahvesi fincanı kadar su içir dedi ama o kadar içmiyor birkaç yudumda bırakıyor ben de zorlamıyorum