ada__ Sevgili anneler kızım ın dişi çıkacak galiba çok huysuz gündüzleri 12 saat hiç uyunuyor geceleri de çok uyanıyor ağlıyor ne zaman çıkacak bu diş ne önerirsiniz yardım lütfen !
Bebetonunmotheri ada__ 4 gündür uyku nedir bilmiyorum ayaktan düşüyorum o derece mahvolduk ya🥺 Çözüm yokkk maalesef
nmt41 ada__ aynısını biz de yeni atlattık karanfil yapı sürüyordum hala gece yatarken sürüyorum ateş olduğunda da duş yaptırdım yani uykusuz geçti günlerimiz 1 hafta sabırlı olun sonra rahatlatacak inşallah
Karan2023 Benimde oğlum aynı şekilde ben tetagil toz granül kullandırdım rahatlatıyor ve bizim sanırım bütün dişler geliyor üst damak bembeyaz
busranurrrrrr Agîz mendili yada yiyecek olarak eline bişey veriyorsanız vermeden önce biraz buzlukta bekletin soguk olsun sonrasın da eline verin. Eli üşür derseniz kendinizde tutabilirsiniz . Soguk olması dişlerine iyi gelicektir ve ağrıyı yok edicektir.
554433 Bizimde 4 adet köpek dişimiz çıkıyor ne yemek yiyor ne uyuyor ne oyun oynuyor bütün gün kucakta ağlıyor tetagil veriyorum birde dondurma yiyor başka birsey yok