Acemianne2807 Hekrse selam hanımlar bu sayfadan alısveris yapan var mi iki adet ürün 500₺ diyor istediğiniz elbise takım farketmez ama tereddutte kaldım mesah attım dekont bölümüne abiyet elbise vs ucreti yazarsanız elinizde delil kalır dedi.
Sessiz_oyuncu Acemianne2807 buradan kesinlikle alma. Şikayet var da bu sayfa hakkında birsürü şikayet var. Ödememeyi alıp ürün göndermiyormuş. Başınızı ağrıtmayın. Arama kısmına tesettür alışveriş yazın eski gönderilerden önerilen sayfaları bulursunuz
heygorl Daha önce alışveriş yapmıştım buradan(belki sayfa el değiştirmiş ya da çalınmıştır) ama elinizde delil kalır cümlesini duysaydım asla bir şey almazdım tabii ki. İllegal iş var burada
CerceiLannister İnsta üzerinden güvenip asla almam çünkü sattıktan sonra dandik ürün gönderip sesisiniz çıkınca da direkt engeli basıyorlar, elinizdeki dekont da hiçbir işe yaramaz.
balbocegi788 Acemianne2807 trendyolda hepsiburadada bir sürü giyim sayfası var ordan alışveriş yapmanızı öneririm en azından koşulsuz iade hakkı var. Kargo da bedava oluyor genelde belli bir limit üstüne