Alprslanatess 3 buçuk aylık bebegım var 2 hafta önce sünnet oldu dikişleri hep düştü ama altta hafif şişlik var sadece onun dışında ıyılestı denize soksam tuzlu su ya yakar mı kızlar pipisini veya enfeksıyon kapar mı?
Selamcanim Alprslanatess enfeksiyon kapar tabiki. Bi de çok ufak sünnet olmasa da ben asla riske giremezdim muhtemelen. İlk altı ay enfeksiyon riskine çok açıklar.
Storymoon Alprslanatess bence sokma bebek küçük mikrop kapmasın yani dikişleri düştü diye iyileşmiş olmuyor benim görümcem fethiyede denize gitti balayında 5 yıl once sürekli enfeksiyon oluyor çocuğu olmuyor deniz yüzünden hiç risk almaya değmez
Ayyildiz35 Alprslanatess merhaba ilk 6 ay denize sokmak bebişlerin enfeksiyon kapması açısından risklidir. Tabi yine siz bilirsiniz 🌼
Alprslanatess Selamcanim ama internette 10 gün sonra girilir diyor offf çok tedırgınım eşim de hıcbırsey olmaz diyor bende sokmak ıstemıyorum asla sokmayacam heralde bu gidişle
Selamcanim Alprslanatess internette ilk altı ay bebekler için enfeksiyon riskinin çok yüksek olduğu da yazıyor. Doktorunuza başvurun önce isterseniz. Siz daha iyi bilirsiniz anne babası olarak. Ama ben sokamam ya ne bileyim. 🥲