Berivan6161 Merhaba kızlar adetim 9 gün gecikti 4. Gün kan testi verdim negatif çıktı. İnternette biraz araştırdım bazen geç döllenme olabiliyormuş tekrar kan versem çıkar mı acaba
Ssmerve10 Berivan6161 bu aralar herkeste var galiba gecikme bende de var bugün 9 gün oldu ama benim spiral var kanama var ama az az geliyor dün doktora gittim adet olacaksın rahim duvarin kalınlaşmış dedi geliyor kan ama az geliyor ne zaman çoğalır acaba bende onu kafama takıyorum
kimbuanonim Berivan6161 benim bebeğim kaç haftalık doğdu bilmiyorum djjdjjdjs bana göre 38. haftalık doğdu doktora göre 36 eski doktoruma göre 37 haftalık😂 geç döllenmeden dolayı son adet tarihimle uyuşmuyodu ama beta tık yüksek çıkmıştı çook sonra göründü kese
Elifinci17 Berivan6161 benim ikinci kızım geç döllenme idi. Adet günümde test negatifti. 3 gün gecikince bir daha yaptım aşırı silik çizgi çıktı ışığın altında bile zor belli oluyordu net olarak bir hafta sonra çıktı ikinci cızgi net dediysem de aslında o bile çizikti. 10 gün geç hesapladık adet tarihimi boş gebelik diye kürtaja alıyordu doktor hatta.
EndlessLove_ Berivan6161 çıkabilir. Benim 11 gün gecikti. 11. Gün gecesine kan testi verdim betam çok çok yeniydi 34 dü. Geç döllenme diye başıma gelmeyen de kalmadı. Olabilir yani
Berivan6161 Ssmerve10 ben çocuk düşünüyorum normalde hep düzenlidir adetim bu sefer çok geciktiği için kafaya taktım
melekortac @Berivan6161 benimde öyleydi, 7.gün gecikmede tekrar yaptım 192 çıktı beta değerim. Geç döllenmeymiş zaten, adet tarihimle uyumlu değildi bebeğim. Bu arada bende düzenli adet gören biriyim
GezginPaNDa Berivan6161 valla ben test verdim hamile değilsin dediler 3 hafta sonra tekrar verdim hoppp 5 haftalık hamile
EndlessLove_ Berivan6161 onun dışında emziriyorsanız bir sene içerisinde doğum yaptıysanız da düzensizlik olabilir tabi bunlar yoksa geç döllenme de olabilir