Sorusormomm Kızlar vallahi ağda tahrisi yazsam bakan olmayacak başlığı böyle yazdım gören gelir diye bıyık bolgeme ağda yaptım kağıt ağda tahriş olmuş beynim zonkluyo çok ağrıyor yanıyor ne iyi gelir nasıl geçer moderatörler değişmeyin başlığı rica ediyorum 😂
Sorusormomm Özellikle burun dipleri çok kötü olmuş kızarmış böyle derisi kalkmış gibi ilk defa. Böyle oldu
Sorusormomm Ayyuzlukoncuy 😂😂😂ayyy napiym cnm bıyık bölgesi tahriş oldu desem kimse bakmiycak böyle yazdım 😂
Sorusormomm Aaayysseee kız ben komiklik yapmadım😃 vallahi şu anki acımı yanmayı tahmin edemzsn akşamdan beri mahvoldum gözlerimden yaş geliyor 😓
Sorusormomm melegim71 evde yokki canım kantaron yağı 🥹😓 sanki böyle etimi kesip tuzu basmışlar öyle bir yanma 🥹
Deletedmom_79 Sorusormomm nine misin be baston ne fjfjjfjfj. Buz falan sürme sakın hepten yakarsın derini. Aloe vera olur, kantaron olur hiç olmadı bebenin pişik kremi olur
FatmaKrbkl Deletedmom_79 ayy buz yakar mıı 😱 bende kadına fikir verdim valla peçeteye sarıp sürebilirsin diye 😅
Sorusormomm Deletedmom_79 kızzzz demeeee valla buz sürdümmmm inanılmaz yanıyordu artık gözlerimden yaş geldi eşimde buz sür dedi sürdüm 🫨🫨🫨🫨🫨
FatmaKrbkl Sorusormomm başlık stratejik 😅😅 geçmiş olsun nemlendirici sürebilirsiniz ya da buz varsa evde onu peçeteye sarıp önce o bölgede gezdirebilir ardından nemlendirici sürebilirsiniz 🌸 Yorumum böyleydi ama üstte bi yorumda buz yakar demişler siz nemlendirin isterseniz ☺️
biroglanannesii1 Sorusormomm Sana sövmeye girmiştim bunun esprisi bile olmamalı ya kocamı bastonla dövdüm yazsan daha iyi
Sorusormomm FatmaKrbkl kız sürdüm sürdüm napcam şimdi hepten beter ettim desene yarinda yola cikacaktim böyle nasıl cikayim 🥹
Deletedmom_79 FatmaKrbkl acısı geçsin diye uzun tutarsa yakar dediğin sarma kısmı evet ama dudaküstü de biraz ıahhhh
Deletedmom_79 Sorusormomm oişik kremi var mı sür biraz. Yol çnü yapılır mı böyle şey ya 🤣 iki gün koy bi daha
Momyofthesun Sorusormomm bundan sonra evde ağda yaparken pudra sür bebek pudrası ve ağda kağıdını ısıtıp öyle yap tahriş olmaz bu bilgi çok önemli kızlar hepinizi küpe olsun 🥰
Sorusormomm Deletedmom_79 bidaha ağda yaparsam ney olayım 😓 hep yapardm ama ilk kez böyle oldu üst üste çok vurdum aynı bölgeye agdayi