Alparslan3413 Dün saçıma ombre yaptırdım mor şampuan önerisi olan varmı arkadaslar ne kullanmalıyım rengin bozulmamasi icin
Sedoa_ Alparslan3413 elseve kullanıyordum ben memnundım da artık boya yok tabi 😀 ama mor şampıan sertleştirir saç kremi de kullanmanız gerekebilir
Melis1706 Alparslan3413 elidorun mor sampuani annem kuafor bana onu onermisti.tabi ben elseve nin sacimda rofle yapildi rofleli saclar icn olani markette gordum deneyim dedm aklima tukureyim cilasi akti😐sakin onu almayin valla aklinzda bulunsun
Alparslan3413 Dolores aa öylemi banada 20 gün sonra gel cila yapalım dendi ama mor şampuan da kullan denildi
Aybalosmoms No yellow diye bir şampuan önerdi kuaförüm, hatta direkt ondan aldım 300 tl verdim ama memnunum sertleştirme vs yapmadı
Melis1706 Alparslan3413 aynen valla disari cikmiyorum annem cila atsin diye bekliyorum oda sansima grip oldu kizimla gidemiyorum😂birde mor sampuani her zaman kullanmiyorsun bilmiyorsan haftada 1 kez falan
Aybalosmoms Alparslan3413 var demişti, ben siparişle uğraşmak istemediğim için direkt kendisinden aldım
Alparslan3413 Melis1706 2600 verdim boyattım cila ücretleri ne kadar acaba çocuk masrafları ile haneyi baya batircam gibi😂😂😂