zarifbirhanim Kardeşimin sözü var. Aile arası olacak. Sonrasında da yemege çıkılacak. Buyuk nisan ayri olarak salonda yapılacak. Sizce bu söz için nasıl? İlk defa böyle bir renk giyeceğim, rengi nasıl
Mmeelliikkeee zarifbirhanim bence ev için çok patlar bahçede vs belki ama bej yada pudra tonları daha mı hoş olur sanki . Bu renk olarak seçmezdim 🙊
midekoruyucu zarifbirhanim açık olacağım rengi iyi hoş da model çok kötü gerçekten. Bel kısmı tuhaf duruyor
zarifbirhanim Mmeelliikkeee Kardesimin sevgilisi krem rengi giyeceği için bej beyaz ekru bakmadım pek. Elbise modeli gözüme çok tatlı göründü ama başka renkleri yok maalesef. Baska bir modele bakarım olmadı 😌
zarifbirhanim Mavininbiri teşekkür ederim sipariş ettim. Durusunu rengini beğenmezsem iade ederim artık
midekoruyucu zarifbirhanim 😅 yani hani zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki 🌸 ama o kısım basit duruyor. Belki model çok zayıf içini dolduramamış ondan da olabilir bilemedim 😅
zarifbirhanim midekoruyucu Bence model zayıf. Ben gobusumle doldururum orayı bide hoş bir çanta saat kolye tamamdır. Trendyolmillanin elbisesi zaten yakismazsa iade ederim 😀😀
zarifbirhanim midekoruyucu hemde ucuz 300 TL. Bundan daha basit elbiselere bile en az 800 900 istiyorlardı. İade değişim işi de trendyolda sıkıntı olmuyor inşallah guzel gelir. Yorumlarıni inceledim, fotografli yorumlarda hoş görünüyor
zarifbirhanim Mavininbiri inşallah, trendyola ait elbise. Fotoğraflı yorumlarda hoş görünüyor, inşallah beğenirim