Cankusssssss Ayse_alya canım gazı olabilir sancısı vardır.belki gaz sancıları 20 günden sonra.basliyor genelde
Zubeydeeren Ayse_alya gaz sancisi olabilir canim gazını çıkarsa da bağırsakları duzene girmedi daha illa ki tam çıkmıyordur kimyon çayı oneriyolar gaz sancisi icin
Zeyno111 Ayse_alya Gazdan dolayı yapıyorlar bizde öyleyiz maalesef biogaia günde aynı saatte tek sefer 5damla + sap simplex başladık günde 4 kere 8 damla şeklinde yine oluyor ama şiddeti azaldı gibi 😑 bende sabah akşam rezene öğlen kimyon çayı içiyorum
Cankusssssss Ayse_alya bazen çıkmıyor gazı ksrnina iniyor o yüzden uyuyamiyordur ayaklarından da usuyebilir kiraz çekirdekli patik yada sicak su torbası koyabilirsin çorap giydirdikten sonra
Toprakdnrr Ayse_alya biogaiayı tek başına kullanma canım yanında mutlaka yardımcı gaz giderici damla kullan. Biz nurse harveys ile birlikte kullanıyoruz. Birde aynı saatte vermeye özen göster. Ben alarm kurup veriyorum hergün.
Cankusssssss Ayse_alya suyu kaynar sıcak su torbaları satılıyor onslrs koy bebisinin ayak ucuna köy uyuduktsn sonra sıcak tutar
Zubeydeeren Ayse_alya aktardan kimyon tohumu alabilrsin canim gunde 1 cay kaşığı ver bende bugün başladım kullanmaya 3 gundur uyumuyordu bugun yatiyor cok sukur banyo yaptırmak icin zor uyandırdım 😂
Zubeydeeren Ayse_alya 2 aylik canim ama herkes dogumdan itibaren verdigi soyledi bizim sorunumuz yoktu simdiye kadar gerek duymamistim araştır içine sinerse ver dene