Bushramila Golden goat mamayı kullanılan var mı? Ben hipp kullanıyorum ama son haftalarda kızım içtikten sonra kusuyor ben de mamayı değiştireyim golden Goat mamayı deneyim dedim
Melike-emirasaf Bushramila ben kullandım ama benim bebeğim içmedi içeriği en temiz.olan mama kullanın belki sizin bebeniz sever
Kucukadaminannesiii Bushramila ben kullanıyorum bebeğim de sevdi gaz kabızlık gibi şikayetlerimiz olmadı hiç 15 Aydır kullanıyoruz
OglumAlp Bushramila biz kullandık çok memnunum Oğlum 1 yaşında şu an Öyle gaz kabızlık vs sorunu yaşamadık 👌 besleyiciliği de çok iyi bence
ShuraMeyra Bushramila benim kizimda onu kullandi cok kusuyordu sonra hipp e gectim yine kusmasi devam etti
fatmasel_ Melike-emirasaf merhaba canım bebeğim 2 ay 16 günlük Bn de kullansam bi zararı olur mu keçi sütü mamayı araştırdım 6 aydan sonra öneriliyor
Bushramila Kucukadaminannesiii siz daha önce başka bir mama kullanıyor muydunuz ? Ben hipp kullanıyorum acaba değiştirsem sorun yaşar mıyım?
Yavuzefeninannesii Biz ilk hipp kullandık sonra golden goat ama oda gaz ve kusma yaptı sonra laktoza alerjisi olduğu öğrendik Ama ilk hippten golden goata geçişte rahatsızlıkları azalmıştı
Melike-emirasaf fatmasel_ yok hayır hiç bı zararı yok anne sütüne en yakın mama olduğu için diğer mamalardan içeriği daha temiz bu mamanın bebisiniz severse bence kullanın benim bebem içmedi 😊
Yavuzefeninannesii Bushramila hem hipp hem de golden goat ama laktoz hassasiyetinden dolayı oluyormuş bizim