Ozge05_ Bayanlar duşu bu mevsimde gündüz mü yaptırıyosunuz aksam mı dogdu dogalı hic aksam yaptırmadık 3.5 aylık oglum var
Balbal1 Ozge05_ biz 2 kez aksan yıkadık canım uyku düzeni olsun diye çünkü yıkanınca uzun süre uyuyor ilk yıkadığımizda güzel uyudu sabaha kadar geçen yikadigimizda yine aynı yarım saat 40 dk arayla uyandı 😂
Burcu35 Ozge05_ Ocak ayında doğdu o zamandan beri ne zaman denk gelirse yıkıyorum. Bazen hergün bazen bigün arayla gündüz akşam farketmiyor
zeynepzeze Bazen gündüz bazen akşam ama aslında olması gereken her gün aynı saatte yıkamakmış. Bebeklerin uyku düzeni için
Ozge05_ zeynepzeze mantıklı ama bu mevsimlerde aksam soguk olmaz mı nasıl giydiriyosunuz mesela aksam yıkadıgınızda
zeynepzeze Ozge05_ Akşam yıkadığım da bir uzun kollu patikli bir zıbın, pijama takımı, ve triko hırka, yada yelek birde battaniye. Ev zaten baya sıcak. Banyo yaptırırken yine de giyinirken üşür diye yanına da elektrikli ısıtıcıyı takıyorum
Balbal1 Ozge05_ kadife takımı var onu giydirdim gece yıkayınca guzelce örttüm üstüne de ki kombi de çalışıyor evin içi sıcak oluyor baya
Nesli68 Bizde 3 ay bir haftaligiz hep aksam yikadik son zamanlarda zaten kombiler acildi yikarken ufo da aciyorum kaloriferin dibindede giydiriryorum banyodan hemen sonra emiyor sonrada misil misil uyuyor kizim 😍
Zeyno111 Akşam aynı saatlerde yıkamaya çalışıyoruz gün aşırı şuanlık çok soğuklarsa 2-3 günde bire düşer herhalde. Evimiz sıcak yine de kalın tulumunu altına uzun çıtçıtlı ve altlık giydiriyorum ayağında 3 çorap olmuş oluyor
Zubeydeeren Zeyno111 bebegin cinsiyeti ne canım ben 2 pantolun bi ust bide zibin giydiriyorim ki evimiz kuzeyde cok sick degil bana sürekli cok kalın giydirdigimi erkek cocugu sicagi sevmez gibi şeyler söylüyorlar sen daha kalin giydiriyorsun 🙄
Zeyno111 Zubeydeeren Aslında aynı giydiriyoruz canım tulumun içinde de benim tekli alt üst içliği var ekstradan çorap fazla onuda banyo yaptığı için normalde kısa kol zıbın Altına ayaklı pantolon üstüne de yenidoğan takım giydiriyorum daha 22 günlük erkek bebeğim biraz büyüyünce daha ince giydiririm ama henüz cesaret edemiyorum gaz sancısı da oluyor çünkü ki evimiz merkezi sistem biz askılılarla duruyoruz
Zubeydeeren Ozge05_ ben hep gunduz yikiyorum canim bizim gunduz uykumuz yok denecen kadar az ustune col guzrl yatiyor hafta da 2 3 defa yıkıyorum ama burda herkes gun aşırı yıkıyor ben yikamdigim halde usutuyor 🙄
aselrigel Ozge05_ Ben doğduğundan beri akşam uyutmadan önce yaptırıyorum ki üşümesin diye gece üstü örtülü oluyor gündüz üşüyebilir diye düşünüyorum tabi herkesin tercihine göre