GmzSnn Janss postunu sabote etmeye geldim🙄 internete düşen videoyu gördün mü 😒 kurabiye yapan Ela ile lanet olası annesi 🙄🤭
Deletedmom109 Janss El Ruha var balıklı gölün yanında güzel bir otel 🌸 birde nevali otel var çarşı içinde oda güzel 🌸 Aradığınız standartları tam bilemiyorum ama yer varsa Urfa öğretmen evi otellerle yarışır 👯♂️👯♂️
Janss Deletedmom109 Çok aman aman konfor aramıyorum açıkcası . Temiz olması benim için yeterli . 2 günlük konaklama sadece . El ruha çok otantik görünüyor . Öğretmenevi hiç aklıma gelmedi bi arayım teşekkür ederim 😇
Mucizebebek Janss canım ben urfadayken nevalide vardı diye hatrlıyorm şuan varmı bilmiyorum. İletişime geçip bi sor bakalm
GmzSnn https://www.nedenben.com/dusunceler/annesi-tarafindan-azarlanan-minik-youtuber-prenses-ela-hesabindaki-video-sosyal-medyayi-ayaga-kaldirdi
Janss Arven10 Tuz odası var mı biliyo musunuz 😌 Eşimin ayakları bottan kötü halde o odaya ihtiyacım var 😋
GmzSnn Janss altlarımı kötüleşti tuz ayağı mahweder canım İyice kurutur🙄 tek kullanımlık ponza we demirini alıp altını temizleyebilirsin soğuk suya limon dilimleyip bekletebilir ardına ayak peelingi ile masaj yapıp Bi poşet geçirip Üzerine çorap giydirip yarım saat bekletip yıkayayınca pamuk gibi olur bi kaç haftaya kalmaz bunu iki güne bi tekrar edersen
Arven10 Janss tuz odasını sormamıştım 🤷♀️gezmek için gitmiştik önce el ruha dedik ama berbattı çok değişik insanlar vardı sonra buraya geçtik ve farkı gördük
Janss GmzSnn Ne pis ağızlı bu böyle yavrucağı zıp zıp zıplıyor oyun sanıp .. Sinir oldum 🤦🏼♀️ Miraç olsa ben kamerayla karşısına geçene kadar parça pinçik eder kurabiye adamı 🤯 Öfke kontrolsüzlüğü var sanırım instamomda 🙇🏼♀️
Janss GmzSnn Ayaklarının kenarları nasır gibi olmuş bazı yerleri de su toplamış . Dermotolog önermiş iyi geliyor diye . Ben de dedim zedeler diye annemde pişirir iyileştirir dedi bilemedim ki . Kötü olur değil mi ? Ordaki tuz odaları taşlaşmış tuzmuş kaş yaparken de göz çıkarmak istemiyorum . Kullan diye ne ürünler koyuyorum çantasına dolabında bekletiyor ah yanımda olsa 😣
GmzSnn Janss instamomların çoğu böylemi acaba diye merak ediyo insan sonuçta onlar böyle eğitmeden hareket edemezler 🥺🥺🥺