BZM Ayy kızlar sürekli evi süpürüp toplu tutmama rağmen evim karınca dolu. İlk kez böyle bişey oluyo. Noooolur öneri yapın. Bir iki tane olunca problem olmuyo ama çok olunca tiksiniyorum
Melike-emirasaf BZM tarçınlı suyla evini silebilirsin birde geldiği köşelere bı kutunun içine tarçın koyabilirsiniz tarçın kokusunu sevmiyorlar kesinlikle oneriyorum
Adart BZM aynı sorunu ben de yaşıyorum ne denediysem olmadı karınca yemi bile fayda etmedi. Gezdikleri yerlere böcek ilacı sıkmak dışında çaresi yok maalesef.
sezer2022 BZM Gizemu0109 yok canım girdiği deliği bulmadan kurtulamazsınız biz deliği bulup kapattık 🙈
BZM Melike-emirasaf tarçınlı suyla silmek kesin çözüm olur mu? Karabiber dediler, tezgahıma hep karabiber döktüm, tatile gittim geldim dolap içlerine kaçmışlar
Mrv_cnl BZM bende annemden gelme bi ilaç var pembe renk pasta süsü şekerlemesi şeklinde onu alıp yuvalarına götürüyorlarmış kökten çözüm hapsi mefta. Birde çıktıkları yeri bulun s çak silikon tabancası ile kapatın
Adart BZM bi müddet kayboluyorlar başka yerde görürsem yine aynı yöntemi uyguluyorum. Bir daha o kısma gelmiyorlar. Diğer yöntemlerde maalesef hiçbir şekilde gitmediler. Tarçın, bebek pudrası, sirke, limon vs vs fayda etmiyor
EcrinMelek1- @BZM Ben Trendyol dan bunu aldım kanatlı karınca bile vardı anında kesti ama karıncanın çıktığı yere püskürtün