Minigim38 8,5 aylik olduk bu aralar sadece yoğurt, meyve yiyor sadece oda 2 mama kaşığı kadar ve memeye düşkünlük var. Bebekleriniz iştahsız olunca ne yediriyorsunuz🥲
Noname21 Minigim38 8,5 aylık daha küçükmüş erişteli yeşil mercimek Mercimek köfte Kısır falan yiyebilir kozom sever onları Makarna falan veriyorsanız semizotlu makarna Sebzeli bulgur pilavı Erişteli yayla çorbası Bal kabağı çorbası /püresi Domates soslu köfte Sulu köfte patatesli Patates püresi yanında köfte
Kplnnn Benimki 1.5 yaşında ama mücveri çok seviyor yapabilirsiniz fırında veya zeytinyağıyla kızartp hem yoğurtla yer
Minigim38 Noname21 eristeli yeşil mercimek yapabilirim yanınada sebzeli bulgur pilavı ve yoğurt inşallah yer henüz dislerimiz çıkmadı ondan mı yoksa sıcaklardan mi hiç anlamadım ya bir anda iştahı kesildi. Kendi yaptığınız yemeklerden kaç aylıkken vermeye başladınız
Noname21 Minigim38 erişteli yeşil mercimek ile bulgur pilavı olmaz ama ikisi beraber gaz yapar 1 yaşından sonra vermeye başladım ben çünkü kendi yaptığım yemeğe de çok tuz baharat atmıyorum