Zeydrmz Merhaba pazartesi günü oğlumun 1. Ay aşısı var öncesinde ateş düşürücü ver diyorlar ama her denileni yapmak istemiyorum bu konuda bilgisi olan var mı
MerhabaBenParis Zeydrmz ben vermedim canım. Özel hastanede yaptırıyorum ben onlar gerekli olursa öncesinde veriyorlar mesela menenjit aşısında önceden vermişlerdi.
benkosarim Zeydrmz 1 ay aşısında genelde bir ateş falan olmuyor ki 2 ay biraz ağır oluyor sadece çok az verebilirsiniz o zaman
Gnsdrn Zeydrmz ben 1.ay ve 2.ay asılaeında hıc ılac vermedim. 1er saat arayla atesini olctum. Cok sukur atesi cıkmadı. Cıksaydı oyle verecektim.
Aynura23 Her bebekde ateş olmuyor 20 faiz olasilik var atesi cikmasi için. Zaten dokdor aşi yapdikdan sonra her olasiliga karsilik kendisi biseyler önerir. Bizim dokdor fitil önermişdi atesi kalkarsa kullanmak icin oda hic gerek kalmadi
Zeydrmz Aynura23 teşekkür ederim sağlık ocağından böyle bir şey söylemediler ben yine gittiğimde soracağım ama öncesinde bilmeden minicik bebişe gereksiz ilaç vermek istemiyorum