Rumeysnil Bursa da en iyi çocuk doktoru diyebileceğiniz kim var kızlar (özel sigortamız var özel muayene düşünmüyoruz )
Esrabursa Rumeysnil merhabalar size 4 Yıldır oğlumu götürüp çok çok memnun kaldığımız doktorumuzu önerebilirim ben ikinci çocuğumda da devam esiyorum kendisine sabahattin Karakaya şu an Nilüfer doruk hastanesinde
Irmakmelegim Rumeysnil vqlla mesut özel kziimin çocuk doktoru dogdugundan beri 23 aylik suan aynı zamanda kızım ateslendiginde nilufer doruk hatasında götürdüğüm levent uslu oda çok iyi bir doktor
Caglak Rumeysnil pembe mavide Gönen Çelebi’den çok memnunum. Söylediği, önerdiği, uyardığı her şeyi yaşadık. Yurtdışında kaldığımız süre boyunca ödeme yapmamamıza rağmen uzaktan ilgilenmeye devam etti.
Irmakmelegim Esrabursa Sabahattin karalara iyi de adamın hiç sosyal guvenceyle anlaşması yok ne tamamlayici ne özel sigorta hiç biriyle anlaşma kabil etmemiş vizitesi 600 TL üstüne tahlil vb şeylerle 2 katına çıkıyor kziimi ateslendi nilufer doruk götürdüm Sabahattin den randevu alacaktım ama tss anlaşması olmayınca levent usluya götürdüm zatn 3 günde hastanede yattik
berenselen-16 Hayat hastanesindede İsmail bey var çok iyi bir doktor Osmangazi hastanesinde ümit Erol var oda çok iyi bir doktor
MSK berenselen-16 İsmail Hocada sadece axa sigorta geçerli. Bizde Anadolu sigorta olduğu için İsmail Hocaya gidemiyoruz artık. Çok memnundum kendisinden. Çok iyi bir doktor.