Hlysahn Kızlar bebeğim 6 aylik mama ve Anne sutu alıyordu ama son 4 gündür fln hiç emmek istemiyo zorla emziriyorum ek gıdaya fln da geçtik ondan dolayimi emmiyor acaba diyorum birde sutumde azaldı baya ne yapabilirim bn hiç olmassa bir yaşına kadar emmesini istiyordum
tekbasimabakiyorum Hlysahn bir damlası bile kar, sağıp sağıp gittiği yere karar verin, ben öyle yapıyorm mecbur
Kubkub12 Atak dönemi tatlım benim kızımda 5 buçuk aylık ağlıyor emzirme pozisyonuna getirdiğimde bile o yüzden çok sinirlendirmeden bi şekilde cebelleşiyorum haklılar çok sıcak dikkatini veremiyor artık uyku halindeyken deneyin
BskSrc Kubkub12 benimki de 5 aylık, memede oynuyor sürekli. 2 emiyor bir kafayı çeviriyor, mememi asılıyor, hırçınlaşıyor sonra bana bakıyor deli deli gülüyor 😂 valla ne yapacağımı şaşırdım
Hlysahn Kubkub12 aynen haklsnz aşırı sıcak emzirmeye çalışıyorum ter içinde kaliyo sutumde azaldı ztn😔 bir öneriniz varmj süt arttırmak için acba
Hlysahn BskSrc aynı benim bebe de oynuyor fln emzirmek bir sorun haline geldi birde sikilonla emziriyom silikonu aliyo🙈 ay allahim ztn bu ara sürekli Red ediyor sutumde azaldı bir öneriniz varmj süt için 🥰
BskSrc Hlysahn ebebekten mom still tea aldım canım, etkisi oluyor.. Bir de bir avuç kuru incir ve kuru dutu suyla kaynatıp tanelerini yiyebilirsin. O da oldukça etkili ve en önemlisi bol su 🥰
Hlysahn portakalreceli_ teşekkür ederim uyurken emziriyorum o şekilde emiyor brz sütüm de azaldı bir öneriniz var mı acaba 😊🌸
portakalreceli_ Hlysahn ben sütüm azaldığı durumlarda genelde komposto ve aşure yapıyodum baya işe yarıyor hatta fazla yapıp dondurucuya atıyordum daha rahat oluyor canım 🥰