Yigitefeninannesi_ Tecrübeli anneler oğlum 7 ay 20 günlük hiç bir tarafında ates yok ama sadece avuç içinde sıcaklık var neden kaynakli olabilir bilen aydinlatabilir mi 1haftadir bi aşırı huysuzluk var görünürde patlayan diş te yok
Emine003 Yigitefeninannesi_ Bilgim yok canım üstte kalsın ama önemli bişey değildir diye düşünüyorum canım
Emine003 Yigitefeninannesi_ Hani enfeksiyon vs gibi bişey olsa heryerinde ateş olur canım o yüzden korkma belki de yapısaldir inan ben elimi kimin dizine koluna felan dokunsam vay yaktın dizimi kolumu vs diyolar 🤣 Hani sohbet ederken eşim olsun annem olsun görümcem vs hep derler hatta görümcem eltimin oğlundan için sana çekmiş der onunda avuç içleri yanıyo der elini dizime koyduğunda felan der benim de avuç içlerim genelde sıcak olur yani canım belki öyle bişeydir hani hasta vs olacak olsa ateş heryerinde olur canım
Yigitefeninannesi_ Emine003 evet bende öyle düşündüm hasta olsa her yerinde olur diye dün akşam farkettim sıcak aradada oluyor du aslında haklısın yeni aklıma geldi teşekkür ederim ❤️