Belinays Akciğer kanseri olupta düzelen oldumu yaşayan yada yani beyine metastas da olmuş hiç duydunuz mu bu şekilde iyilesen
Momyofthesun Belinays metastaz olduğunda 4. Evre oluyor. Sadece beyine mi etmiş kemiklere mideye diğer organlara etmemiş mi?
Omeruraz Belinays evet annem 4. Evre akciğer kanseri beynine ve bir çok yerine sıçramış durumda 2,5 senedir bu illetle uğraşıyoruz malesef düzelmiyor bu hastalık birde kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor acısı sancısı vs çok geçmiş olsun
afifem1 Momyofthesun bu her akciğer kanseri için geçerli mi yani metastaz varsa kesin son evre mi oluyor kusura bakmayın bilmiyorum babam 2 yıl önce akciğer kanseri oldu mayıs ayında beyne sıçradığını öğrendik ameliyat oldu şimdi ışın tedavisi oluyor fakat acaba beni mi kandırdılar diye düşünüyorum çok küçük ve yeni olduğunu söylediler bana yani durum daha mı vahim oluyor
Belinays Omeruraz teyzeme kondu teşhis beyinden ameliyat oldu boyun kısmında da varmış yani bacağına basamiyor destekli yürüyor bacağı hep atiyodu megersem beyindeki tümör sebepmis tedavi oluyo ama bilmiyorum sonuç ne olur şimdi bide zature oldu Allah şifa versin bütün hastalara da annenizede
Goktugbey Belinays dedem de böyleydi ama pankreastan beyine , akciğere hatta bir çok organa metastaz atmıştı. Öğrendikten bir ay içinde vefat etmişti . Biz son evredeydiknve hiç belirti vermemişti .
Momyofthesun Belinays çok geçmiş olsun. Ben babamı geçen yıl bu illetten kaybettim son evrede öğrendik maalesef😓 ama babamınki beyin ve kalp dışında her yere sıçramıştı tedavi bile olamadı maalesef:/ doktorunuzla konuşun mutlaka en doğrusunu o söyler
biyiksiz_yorumcu Belinays bu hastalık illet birşey tedavisi de yok sadece durduruluyor daha sonra bütün vücudu sarıyor 😞😞😞 çok acı tecrübeyle öğrendim
Yigittsmom Belinays malesef aynı süreci yaşıyoruz. Babam 4. Evre akciğer kanseri beyinle birlikte bir kaç yerinde daha metastas var. Kemoterapi aldı 4 kür şuan için kontrol altına alındı ancak tamamen kurtuluş yokmuş malesef
Belinays Yigittsmom en azından şimdilik kontrol altında dediniz buda bir umut sonuçta birkaç yılda olsa yaşama.sansi var en azından
afifem1 Belinays Allah şifa versin babam akciğer kanseriydi ameliyat oldu 2 yıl önce mayıs ayında beyne sıçradığını öğrendik tekrar ameliyat oldu şimdi ışın alıyor sonuç ne olucak ne biticek bilmiyorum
Belinays afifem1 iyi olur ins teyzemde ameliyat oldu beyindeki temizlendi suanlik diğer bölgeler için işin ve kemoterapi olucak hayırlısı
Belinays afifem1 teyzemde ameliyat oldu o temizlendi ama.boyun bölgesinde cigerlerde var kemoterapiye baslancak bakalım temiZlenir.ins
a-bukemm Belinays sorduğun için söylüyorum. Evvela Rabbim herkese hayırlı yazılar yazsın. Rahmetli babam akciğer kanseriydi.. Önce beynine sonra böbreğine sıçradı . 🤷🏻♀️ Rabbim mekanını cennet etsin inşallah.
Yigittsmom Belinays umarım vardır malesef araştırdığım kadarıyla senaryolar hiç iyi değil ve doktorumuz bir kaç ay sonra hastalığın daha güçlü gelebileceğini söyledi