Minikerkegim Svmgncr bizde yeni başladık nutricia olanından almıs eşim bi süre deneyecem tuvaletini yapabiliyor kabızlık daha olmadı gazını da kendi çıkarıyor ama sma’ya göre daha fazla gaz çıkartmasına sebep veriyor
kubraserra Svmgncr bende ilk andan beri kullanıyorum kendi sütüm hala yetmiyor süt artı mama kullanıyorum hiçbiri olmadı çok şükür ben çok memnunım kızım her gün de kaka yapıyor
Crnefe Svmgncr bende başta aptamil ile başladım kilo aldırımı çok iyi ama çok kabız yaptı sma ya geçtim sma da güzel
17062019 Svmgncr bizde bu mamayi kullaniyoruz.aksine oglum gunde 2 kere kaka yapiyor diye degistirmeyi bile dusundum
Svmgncr Aras-anne benım oglum 2 gunde bır kaka yapıyor normalde de sımdı takıpte kalacagım kullanan bır arkadasım var dedı kabızlık yaptı dıye de bıan terettud ettım o kadar para verdım ya cok pahalı mamalar
nerminsari Svmgncr bende aptamil kullanıyorum hiç kabızlık olmuyor benimki günde 2 kez kaka yapıyor, bu işler bebekten bebeğe değişiyor galiba
ayfernaz Ben gayet memnunum kilo alımı olsun sindirimi olsun çokta iyi mama bence. Kabızlık bünyesel bişey kimi çocukta sadece emsede kabızlık olur
Guldas Ben kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Bağışıklığada çok iyi geliyor. Kolay kolay hastalanmıyor.
ysmntopal [bilinmeyen] oğlum için kullanıyorum şuanda 1 numara aptamil sıkıntı yok ikiz kızlarım içinde kullanmıştım
Ayshee Svmgncr bn kullanoyorum hç sorun yasamadım. Ölcüyü ayarlarken br kasık eksik deneyin bna dr öle demişti kabızlık yapmaz gaz yapmaz bde öle dneyin
2YildizAnnesi Svmgncr bende 3 ay fln kullandim. Bizde sanci seklinde degil ama cok gaz yapiyordu. Tuvaletini yaparkende cok zorlaniyordu ve bir kac günde bir yapabiliyordu ancak. Simdi sma kullaniyorum ve cok memnunum. Ama bebekten bebege degisebilir tabi. Aldiysan eger denemeni tavsiye ederim.
Tugcezel Svmgncr ben ilk ay kullandım çocuğum gazdan çok çekti zorla 💩 yaptırıyoduk sma geçtim rahatladı çocuğum🤲🏻Zaten mamayı yapınca çalkalayınca köpürüyo fark edersiniz hiç tavsiye etmiyorum
nagehanyorulmaz Kabızlık kakanın sert taş gibi olma durumudur bazen bebeğin kaka yaparken ıkınsmasına da kabızlık deniyor e ıkınmadan kaka yapamaz ki bebek kime sorsan bebeği kabız nerdeyse halbuki kaka yumuşaksa kabız değildir. Ona dikkat edin derim :)