Milena17 Arkadaşlar bir yerde okudum günlük yoğurt yapılmalıdır diyor nasıl yani her gün yoğurt mu mayalıcaz 😂 ben 1 kere mayaladım 1 haftadır onu tattırıyorum
Sule9191 Milena17 bende 1 lt sütü beş ayrı kaba mayaladım her gün bir tanesini yedirdim ama şuna dikkat edin mesela yoğurdu açtınız yedi ertesi gün aynısını yemeyecekmiş doktorum önermişti öyle yaptım
menek16 Milena17 ufak kavanozlara yaptım her gün yeni kavanoz açtım doktorumuzda bu şekilde söylemişti
Cefat Milena17 ufak kavanozlara yapıp her gün yenisini yediriyordum. Kalanını biz yiyorduk. Biz yemeyince birikiyordu buzdolabında yarım yarım yoğurtlar :)
Sule9191 Milena17 😂😂 olsun ya ilk seferin günahı olmaz. Şimdi artık her tadımının yanında yoğurt olacak ya her güne bir tane mayaların her gün yeni yesin 🥰
Milena17 menek16 sözde özel doktora gidiyorum her ay bin tlye yakın para veriyorum bi b*k demiyor pes ya sinirlendim 😂😂
menek16 Milena17 var öyle malesef bende çok doktor değiştirdim şuan bile 11 aylıgız hali hazırda 2 farklı hastane de 2 doktora takipliyiz 🤦🏼♀️ pimpirik ana diyolar bana 😅
Sule9191 Minikkusuumm sanırım açıldıktan sonra yoğurt tazeliğini korumuyor bebeklere de ilk adımlar genellikle taze doğal vb. Verilmesi gerekiyor ya o nedenle her tadımda yeni kavanoz açmak gerekiyor sindirim sistemleri henüz tam anlamıyla gelişmediği için
Mamaaaaa Günlük pastörize süt alıp küçük kavanozlara yarım yarım yaptim tüm çok olur diye, 7 adet yaptım 1 hafta yedirip 1 hafta sonra tekrar yapicam böyle sistem oluşturmayı düşünüyorum 6 ay 11 günlük kızım