Mehy Kızlar bugün tarttık 2 kilo vermiş iştahlı bi bebek değil ve çok hareketli çokta terliyor üzüldüm açıkçası öneriniz varmı
Ftmmm111 Mehy benim de 9.200 falandı bu ara hiç bir şey yemiyorlar tarttım şimdi 8.5 çıktı insanın canı sıkılıyor nasıl olacak böyle bilmiyorum
EmineYilmaz Mehy geçen ay kıyafeti ile mi ölçtünüz Yani o kadar kilo vermesi için hiç hiç hiç yememesi lazım bence canım Geçen ay yanlış tartmış olabilirsin
Mehy EmineYilmaz doğru aslında ama hafta içi sağlık ocağına gideceğim artık 😔 diş dönemiydi birde çok terliyor oyüzden alibilirmi acaba ya iştah açıcı tarifiniz varmı önerebileceğiniz
Mehy EmineYilmaz 6.ay 8150 9.ayda 9200dü 10.ay 7850 Böyle bakınca yanlışmı tarttık acaba diye düşündüm sabah uyanınca tekrar tartayım 6.aydan daha az olmuş cünkü
EmineYilmaz Mehy tartı yanlış canım Ya da tartıyı koyduğun zemin . Yarın sabah tartıyı güzle yere sabitle önce kendim çık doğruluğundan emin ol Sonra bebekle birlikte çık aradaki farka bak bakalım
Mehy EmineYilmaz Yanlış tartmışım çok şükür kilo vermemiş 9240 olmuş 🙏 Ftmmm111 Diş dönemlerinde hiç yemiyor diyebilirim bende büyüdükçe düzelecek inşallah bebeklerimiz