Ali_asaf_10 kurtaj sonrasi muayene ucretim bitmeden gel demisti parca enfeksiyon vs kontrol etmek icin. Benim bir hafta lekelenmem oldu ve kanamam olmadi 26. Gun adet oldum adet gorup gel demisti. Rahim 6 hafta yani 40 gunde normale dondugu icin 40 gun iliski yasak demisti bana doktorum kanama olmasa bile enfeksiyon acisindan rahim agzi acik oluyormus. Kanama kisiden kisiye degisiyor asiri fazla olursa mutlaka doktoruna git. Kurtaj sonrasi bir sorun cikmadi patolojiden gelen sonucta temizdi tekrar ikinci ay hamile kaldim ve teste cift cizgi gorunce doktorum coraspirin baslatti bana onlem amacli sukur bir sorun cikmadi dogum yaptim. Sakin moralini bozma ben kendimi aglayip cok yiprtattim bana doktorum bir hastasinin kanama ile geldigini kanamayi durdurmak icin ilac igne durduruxu herseyi verdigini bebegin tutunup gebeligin ilerledigini ve detayli ultrasonda bir ayaginin ters oldugunu ogrendiklerini soyledi. Yani hic birsey bosuna degil, saglikli olsaydi zaten tutunur yasardi. Cok zor bir surec biliyorim ayni seyi bende yasadim. Insallah allah tekrarini yasatmaz, saglikli bir sekilde hamile kalir kucagina alirsin☺️