Buggs Selamlar, Bebeğimin dün dizinde döküntüler başladı. Bugünde daha sönük bir şekilde ayaklarında gördüm.Bugün doktora gittim ama doktor izinde olduğu için muayene olamadı bebeğim, sağlık ocağındaki hekimimize gösterdim ama bir uzmana göstermem gerektiğini söyledi. Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi ? Aşağıda fotoğrafını ekliyorum 😢
AlyaMavi Buggs havuza denize girdi mi el ayak hastalgına benziyor mutlaka doktora götürün ağzının içine bakın yara var mı diye atesi de kontrol edin
Buggs AlyaMavi Denize girdi ama bir hafta oluyor ondan olabilir mi? Ateşi yok kaşıntısı da yok sanırım, 3 gecedir ağlayarak uyanıyor ağrı yapıyor olabilir mi? 🥺
AlyaMavi Buggs el ayak hastalığı ise 10 gun sonrada çıkabiliyor ates önce dokuntu olur sonra artar sonra ates olur mutlaka doktora götürün denizden mikropta olabilir .Bende havuza soktum bir hafta önce her yerinde dokuntu oldu doktora yazdım sordum direkt ates olursa sıkıntılı getir demis değilse alerji demis bende takipteyim hala alerji şurubu ve jel kullanıyorum
Buggs AlyaMavi El ayak hastalığı değilmiş bir çeşit deri hastalığıymış biyopsi istedi, ben biraz daha iyileştiğini söyleyince kortizonlu bir ilaç verdi sürüp takip etmem gerekiyor eğer geçmezse biyopsi yapılacakmış 🥺