Sema065 Dün gece rüyamda gördüm kardeşim daha yeni söyledi Ankara elazığ Malatya Adıyaman Maraş da deprem olmuş doğrumudur korktum şuan
piremsesssannesi Sema065 bugün bende akşama kadar oturduğum yerde pimpiriklendim deprem mi oluyor sallanıyırmuyım acaba deprem olsa eşim uyuyor nasıl onu uyandırıcam derindir uykusu diye sürekli bunlar akşama kadar kafamın içini yedi
Sema065 @guzelbebegimmmm Kardeşim tayin gereği malatya da o hissetmiş şimdi yazmış Ankara da dün olmuş diye dedim acaba rüya değil gerçekmiydi
sMyL Sema065 deprem bölgesindeyim buralarda sürekli oluyor zaten artçılar devam ediyor bir süre daha da devam edecek
Yusaydef Sema065 dün ankarada olmuş ama 2 küsürlerde çok hissedilmez biz maraşta 3 4 leri artık çok umursamıyoruz sadece tavana bakıp geçiyoruz
Sema065 @[silindi] Bi tedirgin oldum inşallah tekrarı olmaz rüya değildi o zaman ama kimse hissetmemiş galiba buraya baktım uyanınca kimse yazmamış
[silindi] Sema065 Ankara çok korkulacak bir şehir değil canım, bende hissetmedim 4e yakın şiddeti varmış
Sema065 @guzelbebegimmmm Ben yüksekte oturuyorum inmeye kalksam inemem de herhalde çocuklara uyumaya başlayım tekrar Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻