Tefomom Kısçeler benim bebe 3 ay 10 günlük inanırmısınız sırt üstü yatmaya bayılıyor doğduğundan beri yan yatma olayı çok nadir yapabildik ağladığı için sürekli şimdi ise kafa sivriliği var arkasında düzlük anlayınca öyle olduğunu artık uykuya derin daldımı kafasını çevirmeye gayret ediyorum başına gelen anneler varmı n’aptınız acaba 🙏🏻
ikicocukcokcocuk Tefomom ben düz kafa yastıgı kullandım hiç düzlük yoktu yastıktan sonra yassılmaya başladı yastığı bıraktık sağ sol yatırdım şuan yuvarlak kafası var
Ebru__ Ortası boş yastık var bunun için beşiğinde onunla yatırdım düzeltti alın mutlaka. Düz kafa yastığı olarak geçiyor sanırım
Selenlikli @"yamans yamans merhaba benım kızımda dört aylık kafasının arkası bayağı düz☹️düz Kafa yastığı da kullandım 1 ay olmustur asla işe yaramadı sağa sola yatırdığında da kendiliğinden dönüyor sizin nasıl düzeldi herhangi bir şey yaptınız mı hafif düzlük mi vardı yoksa sizin de bayağı düz müydü
ballibebekannesi Tefomom düz kafa yastığı rahat değil civilde boğulmayı önleyici yastık var mycey in 50 tl gibi bir fiyatı var kızım 6.5 aylık hala kullanıyorum ve çok rahat ettik terlemeyi de önlüyor
Aylin057 Merhaba, oğlum ,ilk beş ay yan yatmadı ne yapsam olmadı.(sadece düz kafa yastığı kuklandım) Tummy time yaparken ağlıyordu yan yatırıyordum saniyesine geri dönüyordu.5. Aydan sonra sürekli döndüğü için şuan 7.5 aylık baya toparladı
Newmother07 Tefomom bende kesinlikle yan yatıramıyorum yan yatırsam uykusunda dönüyor kendisi tekrardan düzlük oluştu yastık almam gerekecek sanırım.Ya da büyüdükçe kendiliğinden düzeliyor mu acaba ?