Deletedmom_58 Instagram esen_cantamm sayfasından çanta alışverişi yapan var mı? Çantaları hoşuma gidiyor fakat güvenilir mi hiç bilmiyorum. Bilgisi olan yardım lütfen. Sipariş vermem lazım düğüne gitmeden önce.
Meltmtemel Deletedmom_58 ben aldım canım anneme ablama kendime 4 tane hepsi çok güzel geldi günlük düğünlük kullanıyoruz
Laydaren Deletedmom_58 Merak edip şikayetvar a baktım da puanı 1.6 ve baya şikayeti var ya. Fiyatları uygunsa hadi bahtıma ne çıkarsa diyip alınabilir ama onun dışında cık 🙃
Deletedmom_58 Ysgl26 Normalde ben de almam da yine de merak ettim. Çünkü o çantaları Trendyol ve hepsi burada da bulamıyorum ve tam benim istediğim gibi tarzdalar. O yüzden belki alan olmuştur memnuniyet veya pişmanlığı duymak istedim. Ona göre seçim yapicam
Humeyra66 Deletedmom_58 birkaç horsel atabilir misin sayfadan resimlerden bile belli oluyor dolandiriciliklari
Humeyra66 Deletedmom_58 birkaç görsel atabilir misin sayfadan resimlerden bile belli oluyor dolandiriciliklari
35lavanta Humeyra66 hahaha çok tatlısın 😂 Ay ne bileyim instagrama okadar alışkınım ki olmama ihtimali hiç aklıma bile gelmedi 🤦🏻♀️
35lavanta Ysgl26 Vallaha yokmuş.. Ben okadar instagrama alışkınım ki kendim gibi sanıyosan demek olmama ihtimalini hiç düşünmedim bile
Deletedmom_58 Deletedmom_58 aslında resimler kaliteli ama ekran resmi olunca kalitesiz görünüyor şu an. Telefonumdan kaynaklı
Humeyra66 Deletedmom_58 güzelmiş gerçekten yok sayfa orjinale benziyor zaten alışveriş yapanda olmuş şimdiden güle güle kullan canim🌸
Meltmtemel Deletedmom_58 3-4 yanlış hatırlamıyosam geçen sene aldım annem günlük kullanıyor yıpranmadı hiç ben gelin çantamı ordan almıştım krem rengi zincirli model herkes cok beğenmişti hemde cok uygun
Deletedmom_58 Meltmtemel Evet uygun olması güzel de şimdi yorumlarda denk geldim bir arkadas şikayet vardan bakmış mağdur olan varmış 😫 senin şansına geldi de benim şansım var mı acaba 😿
Meltmtemel Deletedmom_58 benden sonra ablam da sipariş vermiş memnun kalmış sordum şimdi güvenebilirsin bnce ☺️