minigim_35 Anneler merhaba 28 günlük bebeğim ve ben wee baby damaklı emzik verdim ve alıştı. Sizce zararlı mı ağız yapısını bozar mı ?
Deletedmom388 minigim_35 Doktorum 2yaşına kadar önerdi bir sorun olmaz aksine yararı varmıs. Aynı model kullanıyorum
Balbebek43 minigim_35 benimde aynı marka canım verdım ortadontık yazıyordu uzerınde yenı dogan bebege uygun olanını aldık doktorumuz sakınca gormedı
Rabiabrgc minigim_35 merhaba keske hiç alıstırmasaydın ben çok pişmanım konusmasını bıle etkiliyo ileride ben bıraktırmaya çalısıyorum senin yerinde olsam vermem hiç
minigim_35 Deletedmom388 Mavisever ya bende markadan da tereddütte kaldım ne bileyim emzik emzikdir sonuçta dimi ?
Deletedmom388 minigim_35 Yani🤷🏻♀️ Wee iyi bir marka zaten kötü değil ki nen doktoruma gösterdim kullanabilirsin hiç sorun yok dedi
Mavisever minigim_35 bende wee kullanıyırum Ama istersen philips Aventin emziğini kullanabilirsin o damaksız
Mavisever minigim_35 Yokda onlar anne göğsü ucu gibi damaksızya damaklıda tereddütte kaldınız diye söyledim
AygulSina minigim_35 18 aydan sonra zararlari basliuor cene dis dudak yapisini bozma gibi suan vermende bi sakinca yok oglum 10 aylil hala emzikli
Rabiabrgc minigim_35 maalesefki hla emiyo sadece uyuycagı zaman aklına gelıyo gün içersinde oyun oynarken faln vermiyorm
2prematureannesi 22 aylık oğlum geceleri emziksiz uyumadigi için veriyorum ama gündüzleri fazla vermiyorum uyku dışında verdiğim zaman dişleri emziği kestiği için vermemeye çalışıyorum genelde emzigide bırakmak istiyorum ama nasıl birakcam bilmiyorum