Sevgim4sana Herkes bunu soruyor 9 aylık oldu hala diş yok, diş emaresi bile yok. Cıkmama ihtimali var mı cok sinirlerim bozuldu 😰
Ysgl26 Sevgim4sana ilk dişlerimiz 9. Ayda çıktı canım ben de endişeleniyodum çıkmadı çıkmayacak mı diye ama doktorumuz 18. Aya kadar çıkmaması normal dedi
nazli-06 Sevgim4sana bızde de aynı durumlar taa 4.ay muayenesınde köktr diş görünüyor demıstı doktor hala beklıyoruz, geç çıkması ıyı olarak yorumlanıyor geç çürür dıyorlar
Sevgim4sana Sapsikanne maşallah sonunda cıkmıs ama sizi de baya strese sokmustur ilk ve son stresi o olsun inşallah. Saglıkla büyütelim
Aslmom Oğlum 12. Ayında çıkardı ilk dişini şuan 13,5 aylık ve ağzında 5 tane diş var geç çıkardı ama çok hızlı devam ediyor çıkarması endişelenmeyin çıkarıyorlar☺️
Milo Kızım 11 ay olucak şimdi ikinci dişi çıkıyor yani ikisini bir arada çıkardı merak etme canm çıkar inşallah
Sevgim4sana Herkese cok teşekkür ederim, insanların soruları daha da geriyor sanki ben biliyorum nedenini. İnşallah her bebiş saglıkla büyür
Sapsikanne Sevgim4sana ben stres yapmadım aslında 18 aya kadar normal olduğunu biliyordum ama etrafımdakiler çok darladı niye çıkmadı niye çıkmıyor dişçiye mi götürsem film çeksinler falan diye
Betul1607 Sevgim4sana valla şu etraf yeminle anneleri geriyor benimde bebeğim şuan 13 aylık olacak 1 2 hafta içinde 4 tane diş patlattı 5. yolda geliyor yani 12.ayın içinde çıkmış oldu. Bende post açmıştım bir çok anne hep yazdılar dedim tek değilmişim. Geç oldun güç olmasın canım diş kolay değil