Nurrrrrr233 Kızlar pazar günü 5 ten sonra misafirim geliyor akşama kadar oturucaklar yemek yapayım diyorum pasta börek le doyulmaz diye ne yapayım fikire ihtiyacım var tatlıyı hazır alicam?
Minico Nurrrrrr233 Sıcaklarda çorbaya gerek yok bence yada damak zevkinize uygunsa ayran aşı gibi soğuk çorbalar yapabilirsiniz. Ana yemek olarak tavuklu ağır olmayan beşamel soslu tarifler olabilir. Ortaya yoğurtlu mezeler yada cacık zeytinyağlı taze fasulye yada barbunya olabilir
jap Nurrrrrr233 tavuklu börek yapabilirsiniz hem çok lezzetli hem doyurucu. Akşam yemeği olarak yiyoruz biz onu
Karpuzlu_lolipop Nurrrrrr233 dana köfte ayran- yaprak sarma- sigara böreği - dereotlu poğaça- Rus salatası - yoğurt salatalık nane karıştırıp koyu kıvam elde edip meze yapabilirsiniz ortaya - başka da aklıma gelen olmadı 😂😂
Yasemin38 Nurrrrrr233 soğuk çorba (ayran aşıda deniliyor) Kabak sandal Tavuk sote Izgara tavuk sarma Biber dolması Beşamel soslu fırında makarna Beşamel soslu fırında mantar Tel şehriye pilavı Börek Salata Rus salatası
Nurrrrrr233 Karpuzlu_lolipop 😂Evet yaprak sarmasida yapicam o aklimda ortaya mezemi salata mi mantikli bilemedim
Karpuzlu_lolipop Nurrrrrr233 meze pek bilmem salata da domates soğan yemedim için salatalık marul maydanoz yaparım artık sen neli yaparsan 😂😂
Karpuzlufistiksarma Klasik olarak mercimek çorbası yap. Herkes soğuk ayran aşı çorbasını sevmiyor. Ortaya mezeler yap işte yaprak sarma Köz ptlıcan rus salatası havuç tarator piyaz vs hangisi işine gelirse Küçük güveçlern varsa onda güveç yap yanına pilav salata meyve 🍉 🤩 bu kadar yeter bence.
jap Nurrrrrr233 dediğim börek daha kolay hem sevcekler bak dene pişman olmazsın. Yanına bir iki meze tamamdır
jap Nurrrrrr233 yaparsın çok basit. Bi yufka bi haşlanmış tavuk. Az pişir tavuk suyunu gezdir fırında 5 10dk suyunu çektir. Servis ederken de üzerine sarımsaklı yoğurt pul biber. Canım çekti😂